Головна Новини Суспільство Війна з Росією Такого обстрілу місцеві ще не бачили. Що зараз відбувається в Харківській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Такого обстрілу місцеві ще не бачили. Що зараз відбувається в Харківській області

Російські терористи знищують керованими авіабомбами Вовчанськ, що в Харківській області. Місцеві кажуть, що обстрілу такої інтенсивності вони ще не бачили. Зараз іде евакуація місцевих та перекидання резервів ЗСУ

10 травня 2024, 13:59 comments1952
Поділіться публікацією:

За інформацією голови Вовчанської міської військової адміністрації Тамаза Гамбарашвілі, у Вовчанську та ближніх населених пунктах розпочалася евакуація місцевого населення через обстріли російських терористів. Як повідомив він в ефірі Громадського радіо, ворог рівняє населений пункт із землею, використовуючи керовані авіабомби. За його словами, місцеві стверджують, що обстрілів такої інтенсивності за час війни не було взагалі.

Такого обстрілу місцеві ще не бачили. Що зараз відбувається в Харківській області

Вовчанськ

Гамбарашвілі повідомив, що російські терористи продовжують обстріл міста. Зараз там фіксують значні руйнування, проте поки обійшлося без жертв.

"Зараз у Вовчанську небезпечно знаходитись. З третьої ночі летять КАБи, артилерія, з РСЗВ обстрілюють",
- підкреслив чиновник.

Разом з тим у Міноборони підтвердили інформацію про те, що протягом доби російські терористи активізувалися на Вовчанському напрямку і нещадно його обстрілюють. В оборонному відомстві також розповіли, що приблизно о п’ятій ранку окупанти намагалися прорвати український кордон, при цьому вони використовували бронетехніку.

Станом на зараз, підкреслили в Міноборони, атаки ворога відбито, проте все ще тривають бої різної інтенсивності.

"Для посилення оборони на цій ділянці фронту спрямовано резервні підрозділи",
- сказано в повідомлені Міноборони в Телеграмі.

В свою чергу політолог Олександр Палій із посиланням на військових відзначає, що вночі загарбники спробували атакувати Вовчанський район Харківщини.

"Зробили артпідготовку, полізли піхотою та технікою — полізли назад, але вже не всі. Наразі там все стабільно. Вночі кілька груп ДРГ намагалися зайти на північ від Харкова — вони вже трупи. Памʼятайте — холодний розум і хоч трохи аналітики того, що відбувається. Іпсо буде багато. Наші готувались до цього і знали плани кацапів",
- сказано в повідомленні експерта у Фейсбуці.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією голови Харківської ОВА Сили оборони не втратили жодного метра на Харківщині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини