Головна Новини Суспільство Війна з Росією Столтенберг вказав на велику стратегічну помилку Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Столтенберг вказав на велику стратегічну помилку Путіна

У НАТО назвали чергову великої стратегічну помилку, яку здійснив президент Росії Володимир Путін.

26 червня 2023, 12:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генсек НАТО Єнс Столтенберг вважає, що бунт засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина виник через велику помилку російського президента Володимира Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Столтенберг вказав на велику стратегічну помилку Путіна

Генсек НАТО Єнс Столтенберг. Фото з відкритих джерел

Очільник військового альянсу Єнс Столтенберг під час візиту до столиці Литви прокоментував заколот Пригожина та його військовий шлях у бік Москви.

"Події минулих вихідних — це внутрішня справа Росії і ще одна демонстрація великої стратегічної помилки, яку зробив Путін своєю незаконною анексією Криму та війною проти України", — говорить Столтенберг.

Генсек НАТО також згадав і про Україну зазначивши, що військовий альянс має й надалі допомагати українській армії захищатись від російської агресії.

"Оскільки Росія продовжує свій напад, ще важливіше продовжувати нашу підтримку Україні", — вважає Єнс Столтенберг.

Нагадаємо, що 23 червня лідер вагнерівців Євген Пригожин заявив про напад на своїх бійців російських сил. Після таких дій ПВК "Вагнер" почав похід на Москву, захопив кілька адмінбудівель у Ростові, знищив військову техніку та солдатів армії РФ. Ввечері 24 червня за сприяння президента Білорусі Олександра Лукашенка Пригожин та Путін домовились про припинення заколоту. З Пригожина зняли кримінальні звинувачення та відправили до Білорусі.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що російська пропагандистка Симоньян вперше за дві доби відреагувала на бунт Пригожина.

Також "Коментарі" писав, що заколот Пригожина показав слабкість Путіна. Російський терорист Ігор Гіркін критикує президента РФ та просить його добровільно піти з посади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини