Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стежитимемо за кожним. Військовий жорстко попередив ВР про голосування за мобілізацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Стежитимемо за кожним. Військовий жорстко попередив ВР про голосування за мобілізацію

Напередодні голосування за законопроект про мобілізацію військовий Кирило Сазонов закликав народних депутатів забути про вибори та електорат, а подумати про військових, які перебувають на фронті без ротації

4 квітня 2024, 12:00 comments1077
Поділіться публікацією:

Очікується, що народні депутати розглядатимуть законопроект про мобілізацію у другому читанні вже 10 квітня. Як зазначив військовий Кирило Сазонов у Фейсбуці, навколо законопроекту про мобілізацію відбувається "хрєнь та саботаж", депутати граються правками, як військові коти з гільзами. При цьому, підкреслив Сазонов, насамперед народні депутати думають не про військових, а про майбутні вибори і свої рейтинги. У цьому випадку законопроект про мобілізацію для них перетворився на символічну "роздачу гречки".

Стежитимемо за кожним. Військовий жорстко попередив ВР про голосування за мобілізацію

Кирило Сазонов

"Депутати думають про рейтинги. А хто там у нас виборець потенційний, а ось ця категорія. А давайте їх захистимо від мобілізації і вони за нас проголосують"
, — зазначив Сазонов.

Захистити вирішили, за його словами, і ухилянтів, сподіваючись, що вони на знак подяки на виборах голосуватимуть за них.

При цьому Сазонов додав, що якщо військові "зламаються", то окупантам на рейтинги народних депутатів реально начхати. Вони на окупованих територіях навіть нікого не питатимуть, проведуть мобілізацію і відправлять усіх штурмувати Париж та Берлін.

Сазонов зазначив, що хлопцям на фронті треба відпочити, вони місяцями сидять на позиціях, не можуть повноцінно виспатися, ні навіть нормально поїсти. Зрозуміло, що за таких умов їхня боєздатність знижується.

"Поповнення потрібно. Просто щоб пацани в окопах та за плашетами частіше змінювали один одного, повноцінно відпочивали та могли уникнути фатальних помилок від втоми. Депутати, ви завжди можете замінити будь-яку категорію особисто чи з сім'ями тут. Поповненню будемо раді, всьому навчимо"
, — підкреслив Сазонов.

За його словами, військові ретельно стежитимуть за тим, хто як голосував за законопроект про мобілізацію, хто – "за", хто – "проти", хто – "утримався", а хто взагалі не прийшов до парламенту.

"Ми теж уважно стежитимемо — хто і як голосує, а кого на голосуванні не буде. Попрізвищно. Запам'ятаємо",
— додав військовий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що найближчим часом народні депутати мають намір розглянути законопроект про мобілізацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 квітня 2024, 11:55

Ось вона сутність тероризму. Погрози і брехня. Ніхто нікого відправляти на штурми Берліну чи Парижу не буде. Навпаки навіть у розтрощеному під час нацистського захисту Маріуполі працюють іноземні компанії на відбудові. Тому якщо і пошлють то відбудовувати "захищене". Нікого вже цією брехнею і примарними обов'язками перед юдейцями не залякати і не обдурити.


Новини