Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ставник окупантів заявив про "відбиту атаку" на залізницю між Кримом та Херсонщиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Ставник окупантів заявив про "відбиту атаку" на залізницю між Кримом та Херсонщиною

Нібито минулої ночі нібито було завдано удару 12 далекобійними ракетами Storm Shadow залізницею між Кримом та окупованою частиною Херсонської області

29 липня 2023, 15:52 comments4266
Поділіться публікацією:

Колаборанти вихваляються, що про нібито їм вдалося відбити атаку на залізницю між Кримом та Херсонською областю. Зрадники звинувачують Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву херсонського гауляйтера Володимира Сальдо.

Ставник окупантів заявив про "відбиту атаку" на залізницю між Кримом та Херсонщиною

Залізна дорога. Фото: з відкритих джерел

Ставник росіян заявив, що минулої ночі нібито було завдано удару 12 далекобійними ракетами Storm Shadow залізницею між Кримом і окупованою частиною Херсонської області. Більше того, Сальдо стверджує, що "всі ракети збила ППО".

За його словами, на одному місці уламки ракети "трохи пошкодили будку обхідника та контактну лінію".

При цьому в мережі місцеві жителі пишуть, що проїзд через захоплений окупантами пункт пропуску "Чонгар" закритий з нібито технічних причин.

Варто зазначити, що гауляйтер Сальдо не надав доказів атаки, а також "роботи ППО".                                                                             

Зазначимо, у ніч на 22 червня прилетіло по мосту у Чонгарі, який з'єднує Херсонську область і тимчасово окупований Крим. Раніше в США нагадали міністру оборони РФ Сергію Шойгу, який почав загрожувати ударами по "центрам прийняття рішень" в Україні у разі завдання ударів по окупованому Криму (за допомогою HIMARS і Storm Shadow), що Україна має повне право звільняти свої території так, як вважає потрібним. У свою чергу британська розвідка надала дані, що росіяни активно почали створювати оборонні рубежі біля Перекопу. Про що говорять останні повідомлення щодо Криму та підходів до нього? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SALDO_VGA/1026
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини