Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стане набагато гірше: у Фінляндії відреагували на "вибори" в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Стане набагато гірше: у Фінляндії відреагували на "вибори" в Росії

Фінляндія закликає зупинити Володимира Путіна, адже російський диктатор самостійно не зупинить військову агресію в Україні та інших країнах.

18 березня 2024, 10:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Очільниця Міністерства закордонних справ Фінляндії Еліна Валтонен заявила, що Захід продовжує недооцінювати Путіна, а після його перемоги на так званих виборах ситуація може стати гіршою. Валтонен закликала обмежити Путіна, інакше він не зупинить російську агресію.

Стане набагато гірше: у Фінляндії відреагували на "вибори" в Росії

Міністерка закордонних справ Фінляндії Еліна Валтонен. Фото з відкритих джерел

Після проведення президентських "виборів" у Росії, очільниця МЗС Фінляндії Еліна Валтонен заявила, що ситуація у світі може погіршитись.

"Я думаю, що ми продовжуємо колективно недооцінювати Путіна та його владу. Ми повинні розуміти, що все може стати набагато гірше", — говорить Валтонен.

За її словами Фінляндія останні десятиліття готувалась до можливої військової загрози від Росії, тому інвестувала значні кошти в оборону країни.

Еліна Валтонен критикує ідеї заморозити війну в Україні та закликала до більш рішучих дій, щоб зупинити російського диктатора. 

"Якщо ми на Заході намагаємося заморозити війну або стримуватись і сподіватися, що це закінчить війну, то ми просто помиляємося. Потрібно обмежити таких лідерів, як Путін. Ви повинні зупинити їх, інакше вони не зупиняться", — наголошує Валтонен.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на брифінгу після так званих виборів у Росії, Путіна запитали, чи можливий глобальний конфлікт між НАТО та РФ. Російський диктатор заявив, що такої ситуації не можна виключати та звинуватив президента Франції Еммануеля Макрона у посиленні ескалації через заяви про можливість відправити війська НАТО в Україну.

Також "Коментарі" писали про те, хто зі світових лідерів привітав російського диктатора Володимира Путіна з перемогою на "виборах" в Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини