Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, звідки летіли 4 крилаті ракети та 10 дронів-камікадзе, що збили ППО
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, звідки летіли 4 крилаті ракети та 10 дронів-камікадзе, що збили ППО

Сили ППО збили 4 крилаті ракети та 10 дронів-камікадзе

19 жовтня 2022, 17:13 comments2294
Поділіться публікацією:

19 жовтня, російська армія знову атакувала українські міста. О 12:05 окупанти з північно-східного напрямку атакували нас стратегічною авіацією, зокрема з  бомбардувальників-ракетоносців – Ту-95 та Ту-160 випустили 6 крилатих ракет Х-101/Х-555. Про це у Telegram повідомляють Повітряні сили ЗС України.

Стало відомо, звідки летіли 4 крилаті ракети та 10 дронів-камікадзе, що збили ППО

Ракетний обстріл України 19 жовтня (ілюстративне фото з відкритих джерел)

 У повідомленні йдеться, що одну ракету збили винищувальною авіацією, іншу за участі зенітно-ракетного підрозділу, що у зоні відповідальності Повітряного командування "Центр" у Київській та Вінницькій області. 2 інші ракети збили силами ППО Сухопутних військ у Чернігівській області.

 Окрім ракетного обстрілу, окупанти з північного напрямку  відправили в атаку дронів-камікадзе Shahed-136, зокрема з території Білорусі. Станом на 15:30 десять бозпілотників, були знищені протиповітряною обороною Повітряних Сил повітряного командування "Центр".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін заявив, що Київ відмовився від переговорів, тому він запроваджує воєнний стан. Прогноз багатьох військових експертів та аналітиків здійснився – президент РФ Володимир Путін під час засідання заявив про те, що запроваджує воєнний стан на окупованих територіях України. Йдеться про Херсонську, Запорізьку, Луганську та Донецьку області України.У своєму відеозверненні російський диктатор зазначив, що глави згаданих ним регіонів будуть наділені додатковими повноваженнями для забезпечення безпеки. У президентському указі буде передбачено кілька рівнів реагування на ризики у сфері безпеки, – заявив Путін.


 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини