Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, за яких умов будуть розпочаті мирні переговори між РФ та Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, за яких умов будуть розпочаті мирні переговори між РФ та Україною

Підґрунтям для переговорів є патова ситуація на фронті, заявив в ефірі Еспресо військовий експерт Іван Ступак

4 липня 2024, 19:14 comments2039
Поділіться публікацією:

Підґрунтям для того, щоб розпочати проведення мирних перемовин є патова ситуація на фронті, вважає військовий експерт Іван Ступак.

Стало відомо, за яких умов будуть розпочаті мирні переговори між РФ та Україною

Переговори України і РФ

"Фундаментально, ми рухаємося в напрямку патової ситуації. Тобто поступово ми досягаємо стану, коли жодна сторона не може отримати переваги тривалий період часу. Це схоже на ситуацію у 1916-1917 роках під час Першої світової війни. Згідно з класичною теорією, патова ситуація є підґрунтям для проведення мирних перемовин", — підкреслив Ступак.

За словами військового експерта, на наступній мирній конференції цілком ймовірно може також з’явитися представник терористичної Росії.

При цьому Ступак додав, що з абсолютно зрозумілих причин на цій конференції не буде особисто присутній кремлівський диктатор Володимир Путін.

"Але можуть бути такі особи, як Мединський, Патрушев або інші делегати від РФ. Це буде перший крок, щоб починати завершувати цю війну", — сказав експерт.

При цьому, за його словами, насправді терористична Росія зацікавлена в припиненні війни, оскільки вона втомилася, а її економіка страждає.

"Ми бачили гіпотетичний план мирних перемовин або мирних пропозицій, які оголосив Дмитро Гордон. До цього можна ставитися по-різному, але це виглядає досить правдоподібно", — додав Ступак.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що журналіст Дмитро Гордон опублікував проект мирного плану, який РФ передала США. У ньому вказано, що Україна повинна залишити Донбас, а РФ віддасть Україні ЗАЕС, при цьому готова поговорити про вихід із окупованих територій Запорізької та Херсонської областей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини