Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, яку погрозу щодо України Путін реалізовує просто зараз
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, яку погрозу щодо України Путін реалізовує просто зараз

Кремлівський диктатор Володимир Путін просто зараз виконує одну зі своїх погроз щодо України, а саме: перетворює її в так звану «сіру зону», які він називав «санітарною», заявив секретар РНБО Олександр Литвиненко

20 травня 2024, 17:04
Поділіться публікацією:

Ситуація на фронті в Україні є насправді дуже складною, проте все ж не катастрофічною, заявив у зверненні до учасників Форуму регіону Балтійського моря "НАТО 2024 й Арктична Європа" секретар РНБО Олександр Литвиненко.

Стало відомо, яку погрозу щодо України Путін реалізовує просто зараз

Олександр Литвиненко

При цьому він звернув увагу на те, що терористична Росія спрямувала свої повітряні сили проти об’єктів критичної інфраструктури, які забезпечують великі індустріальні міста Сходу і Півдня України.

Тобто, підкреслив Литвиненко, кремлівський диктатор Володимир Путін вже реалізує свою погрозу щодо створення так званої "сірої зони" в Україні.

При цьому секретар РНБО насторожив прогнозом, що кремлівський диктатор Володимир Путіна не зупиниться на адміністративних кордонах Східних і Південних регіонів України, які він зараз прагне окупувати.

Окрім того, як вважає Литвиненко, Путін не зверне увагу й на державні кордони членів НАТО. В цьому контексті секретар РНБО підкреслив, що росіяни розуміють виключно мову сили, і саме тому, щоб вистояти Захід повинен бути готовий до того, щоб використати свою силу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін кілька разів згадував про необхідність створення "санітарної зони" в Україні, для того, щоб захистити РФ від нападів. Зокрема, він заявив про те, що терористична Росія була "вимушена" піти в наступ у Харківській області для того, щоб захистити своїх мешканців у Білгородській області.

Окрім того, Литвиненко розповів, що рано чи пізно Україна все ж буде вимушена домовлятися із РФ і укладати з нею мирну угоду. При цьому він відзначив, що Київ хоче укласти таку мирну угоду, яка буде гарантувати Україні безпеку на десятиліття.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини