Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, якого «миру» хоче добитися Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, якого «миру» хоче добитися Росія

Терористична Росія насправді не зацікавлена в мирі, але наполегливо продовжує про нього говорити, про це в ефірі 24 каналу сказав політтехнолог Борис Тизенгаузен. За його словами, мир для РФ – це повна капітуляція України

31 травня 2024, 23:55 comments1525
Поділіться публікацією:

В терористичній Росії на всіх можливих рівнях намагаються просунути думку, про те, що вони готові до переговорів з Україною та укладання мирної угоди. Наприклад, відзначив Борис Тизенгаузен в цьому контексті також можна розглядати нещодавню заяву кремлівського диктатора Володимира Путіна із приводу того, що він вважає легітимною владою в Україні Верховну Раду та спікера Руслана Стефанчука. Таким чином, він надсилає сигнал Заходу, що він готовий до переговорів, але, буцімто, немає з ким їх вести. Щось подібне, каже експерт в Україні вже було, коли кремлівський диктатор закликав військових брати владу в свої руки, бо з ними нібито простіше домовитися.

Стало відомо, якого «миру» хоче добитися Росія

Переговори України і РФ

При цьому експерт додав, що на Заході прекрасно розуміють, що Росія не хочу ніякого миру, а тільки цілковитої капітуляції України.

Окрім того, Тизенгаузен звернув увагу на останню заяву міністра закордонних справ країни-агресора Сергія Лаврова про те, що Росія хоче укласти мир, а не перемир’я.  За його словами, перемир'я для терористичної Росії – це замороження війни.

"А "мир" – це зразу за пунктами: віддати Росії території, позаблоковий статус і так далі. Там ще щось захочуть",
- підкреслив експерт.

При цьому перемир’я в РФ розглядають лише як шлях, який дозволить отримати паузу, щоб виробити більше зброї. Експерт додав, що росіяни спробують накопичити всього якомога більше, а далі знову напасти. При цьому політтехнолог підкреслив, що Україна для Росії стала страшним сном.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив про те, що РФ хотіла б досягти миру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини