Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, який напрямок став епіцентром наступу росіян: яка ситуація на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, який напрямок став епіцентром наступу росіян: яка ситуація на фронті

Сергій Цехоцький зазначив, що росіяни намагаються пробити оборону

10 квітня 2024, 21:15
Поділіться публікацією:

Епіцентр російського наступу на Новопавлівському напрямку - Красногорівка. Загарбники атакують за підтримки бронетехніки, ще зафіксовані спецпризначенці на квадроциклах.

Стало відомо, який напрямок став епіцентром наступу росіян: яка ситуація на фронті

Красногорівка стала епіцентром нового наступу РФ (фото з відкритих джерел)

"Третю добу поспіль як армія РФ за підтримки бронетехніки почали наступати в районі Красногорівки, тривають штурми Невельського, Первомайського, намагаються закріпитися. На Красногорівку йдуть десятками одиниць техніки. Мета там, Селидове, воно в тому напрямку. Але всі атаки відбиті", - повідомив  офіцер 59-ї ОМБр ім. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький в ефірі "Суспільне. Студія".

Як він каже, росіяни кидають танки, БМП та інші види бронетехніки, але українські військові  знищують більше половини техніки.

"Постійно виловлюємо поодиноких туристів, які до речі підкріплені спецпризначенцями, що на квадроциклах намагалися наступати в напрямку наших позицій. Це відчайдушні штурмовики, тобто мобілізованих підкріплюють", — продовжив військовослужбовець.

 "Вони хочуть вдарити і пробити оборону в одному місці. Це в них такі маневри. Кулак туди зосередили. Але всі атаки відбиті, позиції наших підрозділів під контролем", — завершив Сергій Цехоцький.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що РФ планує мобілізувати ще більше військових, ніж було відомо раніше. Російська Федерація має намір залучити ще близько 400 тисяч військових на контрактну службу у 2024 році, повідомляється в звіті британської розвідки. 

У документі, опублікованому в середу на сторінці Міністерства оборони Великої Британії та Північної Ірландії зазначається, що така кількість військових необхідна для підтримки російських військ в Україні, які зазнали значних втрат, а також для реалізації планів щодо збільшення чисельності збройних сил країни-агресора до 1,32 мільйона у цьому році та до 1,5 мільйона в майбутньому.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини