Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, який формат завершення війни є найбільш реальним. До чого слід готуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, який формат завершення війни є найбільш реальним. До чого слід готуватися

На даний момент найбільш вірогідним варіантом завершення війни є зупинка бойових дій на лінії фронту, яку буде важко прорвати з обох сторін, як між Північною та Південною Кореєю, вважає Юрій Бутусов

30 квітня 2024, 12:28 comments7406
Поділіться публікацією:

Війна в Україні буде продовжуватися до тих пір, поки Сили оборони не зупинять наступ окупантів, і ворог не почне розуміти, що військовим шляхом він не зможе знищити Україну. Саме тоді загарбник прийме рішення йти на переговори, вважає військовий журналіст Юрій Бутусов.

Стало відомо, який формат завершення війни є найбільш реальним. До чого слід готуватися

Війна в Україні

При цьому журналіст підкреслив, що перемогою для України буде вважатися зупинення наступу окупантів та збереження країни, як незалежної держави із максимальною кількістю територій та виходом до Чорного моря.

"Саме існування України — найбільша поразка Путіна",
— додав у Фейсбуці Бутусов.

Журналіст вважає, що треба розуміти те, що допоки при владі в Кремлі буде російський диктатор Володимир Путін, військова загроза для України буде завжди зберігатися. Тому, на думку експерта, треба вчитися жити в стані війни, як, наприклад, Ізраїль.

 При цьому Бутусов вважає, що Україна все ж може вийти на кордони 1991 року, але для цього потрібно мати перевагу у засобах ураження, високоточній зброї, дронах та антидронових системах, плюс мати достатню кількість штурмових підрозділів.

"Але якщо такої переваги нема, то дива не трапляться самі по собі",
- підкреслив журналіст.

Втім, на думку Бутусова, на даний момент найбільш реальним виглядає формат зупинення бойових дій на лінії фронту, яку буде важко прорвати з обох сторін, як на 38 паралелі між Північною та Південною Кореєю.

При цьому журналіст все ж вважає, що Україна має сили та ресурси, основні проблеми в їх концентрації та організації.

"Проблема створення переваги у війні — це не проблема солдат, це проблема управління, організації та застосування з боку вищого військового та політичного керівництва",
- додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, де зараз найбільш складна ситуація на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини