Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, які плани Кремлю зламав Захід
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які плани Кремлю зламав Захід

Захід своїм дозволом застосовувати зброю по території Росії зламав її плани щодо наступу на Харківську та Сумську область, вважає політолог Максим Ялі

31 травня 2024, 17:01
Поділіться публікацією:

Сполучені Штати та Німеччина офіційно дозволили Силам оборони бити їх зброєю по території Росії.

Стало відомо, які плани Кремлю зламав Захід

Володимир Путін

"На жаль, поки що такий дозвіл не дали на удари ATACMS. Але прогрес є",
— зазначив політолог Максим Ялі.

Таким чином, на його думку, колективний Захід посилає сигнал Кремлю, що його "забаганки" захопити Харків і розпочати наступ у Сумській області не будуть задоволені.

За його словами, тепер можливості далі спокійно накопичувати наступальні сили біля наших кордонів без побоювань завдання по них ударів з боку України, як це було цієї весни, росіяни вже не матимуть.

"Повільно, з зволіканнями, з побоюванням, але все-таки наші союзники приймають важливі рішення",
— зазначив експерт.

При цьому він вважає, що погрози Дмитра Медведєва вдарити тактично ядерним знаряддям по Україні та НАТО походять лише від безсилля.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що США дали Україні дозвіл на те, щоб бити американською зброєю територією Росії, але поки що лише з території Харківської області. При цьому повідомляється, що рішення Байден ухвалив під тиском своїх радників, воно ухвалювалося в закритому режимі.

За інформацією західних ЗМІ, Україна протягом кількох годин чи днів завдасть Росії удару американською зброєю. При цьому відомо, Дмитро Медведєв уже розпочав ядерну істерію. Він заявив, що Росія може вдарити по Україні тактичною ядерною зброєю. Також він не відкинув такого удару по країнах НАТО.

У той же час спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив , що Росія поки не має інформації про те, що Україні дозволили бити по території РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини