Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, як зміниться світ, якщо Путін отримає перемогу в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як зміниться світ, якщо Путін отримає перемогу в Україні

Якщо російський диктатор Володимир Путін отримає перемогу в Україні, то світ зміниться так, якби в Другій світовій перемогу отримав Гітлер. Про це у Фейсбуці написав колишній нардеп Борислав Береза

26 лютого 2024, 20:03 comments1528
Поділіться публікацією:

Багатьом може здаватися, що Захід насправді нічого не винен Україні, а вся допомога від нього – це меценатство, говорить Борислав Береза. Проте, говорить він, насправді це не так.

Стало відомо, як зміниться світ, якщо Путін отримає перемогу в Україні

Борислав Береза

За його словами, допомога Україні це не лише спроба захисту глобальних принципів демократії у протистоянні з диктаторським режимом та намагання стримування інших країн від спроб подібного захоплення земель, а ще й запобіжник від кардинальних змін у світі, коли б країни обирали тоталітаризм замість демократії, як більш ефективну форму влади. Йде боротьба за майбутнє. І це стає сьогодні важливим чинником у мотивації допомагати Україні, вважає політик.

"Якщо переможе Путін, то світ зміниться так само, як він би змінився, якщо переміг би Гітлер. Прибічники тоталітаризму є всюди. І в Європі, і в США, і в інших країнах. Вони є серед політичних еліт Заходу і не треба жити в ілюзіях. Орбан та Ле Пен з задоволенням реалізують путінську модель правління в своїх країнах використовуючи слабкість демократії та силу грошей Кремля",
— вважає Береза.

Тому, додає політик, зараз йде процес війни не лише за Україну, а за майбутнє світу.

"І це почали вже розуміти в Європі. А от це вже дуже важливо для нас. Тим більше, що краще пізніше, ніж ніколи",
- підкреслив експерт.

Нагадаємо, у США і надалі продовжуються дискусії із приводу виділення допомоги Україні у розмірі 60 млрд дол. Трамп неодноразово закликав республіканців не голосувати за пакет допомоги Києву. Разом з тим у Пентагоні заявляли, що якщо Конгрес не підтримає надання допомоги Україні, то ЗСУ буде важко на полі бою. Військовим доведеться приймати складні рішення із приводу того, які території вони зможуть захистити від російської навали, а які – ні.

При цьому президент Володимир Зеленський підкреслив, що екс-президент Дональд Трамп зовсім не розуміє цілей російського диктатора Путіна саме тому блокує допомогу Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

26 лютого 2024, 20:32

А Борислава чего не на фронте, наверное тоже многодетный беременных ?

для Ігор

26 лютого 2024, 20:31

Ігор, ты Ігор фашист путинский засохни! Аминь тебе и путину твоему!

для Ігор

26 лютого 2024, 20:24

Ігор, к черту тебя и твоего путина! Аминь тебе!

Ігор

26 лютого 2024, 20:20

Світ зміниться на краще, як не дивно. З однієї сторони від перемоги одного зла над іншим, добро не виграє. З іншої сторони: Світ стане багатополярним; зникне юдейська монополія, яку вони намагаються будувати всюди - знищуючи конкурентів; зникне нацизм; конкуренція між полярностями прискорить розвиток - зникнуть уповільнюючи фактори. Зміни лякають, але їх не зупинити! Нова ера настає!


Новини