Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, як пов’язані ракетні удари та вал «миротворчих ініціатив». Чого хочуть від України
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як пов’язані ракетні удари та вал «миротворчих ініціатив». Чого хочуть від України

Країна-терорист Росія своїми ракетними ударами по цивільній інфраструктурі примушує керівництво України піти на «мирні» переговори на умовах Кремля, відзначив в ефірі «Еспресо» військовий експерт Дмитро Снєгирьов

12 квітня 2024, 17:02
Поділіться публікацією:

Військовий аналітик та співголова Громадської організації "Права Справа" Дмитро Снєгирьов поділився своїми спостереженнями щодо здійснення у військово-політичного тиску Російської Федерації на Україну.

Стало відомо, як пов’язані ракетні удари та вал «миротворчих ініціатив». Чого хочуть від України

Мирні переговори

Так, експерт припустив, що інтенсивність ракетних атак з боку РФ на енергетичну та житлову інфраструктуру буде зростати. При цьому він підкреслив, що в російській військовій стратегії чітко визначено, що потрібно проводити атаки на енергетичну інфраструктуру з метою змушування до капітуляції.

Як відзначив Снєгирьов, після останніх ракетних атак на житлові райони України прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков одразу заявив, що Російська Федерація готова до "мирного" діалогу, але за своїми умовами. Тобто, підкреслив експерт, такі заяви дають підставу стверджувати, що ці ракетні атаки мали на меті військово-політичний тиск на Україну з метою змусити підписати так звані "мирні" угоди".

Він також прокоментував реакцію міжнародної спільноти на тиск з боку Російської Федерації на Україну. За його словами, важливо відзначити, що паралельно з атаками на Україну та заявами Пєскова виник так званий "мирний план" від президента Туреччини Реджепа Ердогана. У цьому плані чітко визначено, що Росія залишить за собою окуповані території, тобто статус-кво, на момент підписання "мирних угод". Тобто, додав експерт, це стосується окупованих районів Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей, а також окупованого Криму.

За його словами, вся ця "миротворча активність" напряму пов'язана з ракетними атаками країни-терориста.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Олександр Лукашенко заявив про те, що зараз прийшов "ідеальний" час для проведення переговорів щодо миру в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини