Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, як Орбан лобіює інтереси Путіна: до чого змушує Захід і Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як Орбан лобіює інтереси Путіна: до чого змушує Захід і Україну

Орбан у Путіна грає роль «доброго слідчого»

10 липня 2024, 20:55
Поділіться публікацією:

Атака на мирних жителів України, включно з варварським ударом по найбільшій дитячій лікарні "Охматдит", була свідомим політичним ходом кремлівського диктатора Володимира Путіна, відзначив російський соціолог Ігор Ейдман.

Стало відомо, як Орбан лобіює інтереси Путіна: до чого змушує Захід і Україну

Віктор Орбан

Він переконаний, що Кремль разом зі своїми агентами і доброзичливцями розігрує трагіфарс, який має цілком конкретну мету — примусити Україну до капітуляції. При цьому, на переконання Ейдмана, угорський прем’єр Віктор Орбан у цій постановці грає роль доброго слідчого, а Путін — злого.

"Орбан, вдаючи, що він за негайний мир, намагається залякати європейців, мовляв, не підете Путіну на поступки, не погодитеся на його умови — буде ще гірше, ще більше крові. Справді, не встиг Орбан сказати в інтерв'ю Bild — "І повірте мені, наступні два-три місяці будуть набагато жорстокішими, ніж ми думаємо", — як Путін влаштував українським містам криваву баню. Далі Орбан почне скиглити: "Дивіться, я ж попереджав, треба йти Путіну на поступки", — говорить Ейдман.

Насправді, каже експерт, ніякий мир ні диктатору Путіну, ні його угорському клеврету, багато років пов'язаному з російською мафією, не потрібен.

"Їм потрібна капітуляція України. Для цього вони й імітують "мирний процес", частина якого — вбивства мирних жителів українських міст. Таким чином вони намагаються змусити Україну піти шляхом самоздачі, а Захід — зрадити її інтереси", — підкреслив Ейдман.

При цьому він додав, що абсолютно всі, хто говорить зараз про якісь неминучі поступки заради міфічної угоди з Путіним, підіграють йому. Ейдман попереджає, що варто тільки зробити хоч найменшу поступку бандитам, і вони будуть нагинати тебе все нижче і нижче.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після удару по "Охматдиту" Орбан не висловив співчуття, а закликав до миру із РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини