Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, як дуже швидко завершити війну: що для цього потрібно
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як дуже швидко завершити війну: що для цього потрібно

Якщо російській військові почнуть масово здаватися в полон по всій лінії фронту, то війна з Росією завершиться дуже швидко

13 серпня 2024, 17:09
Поділіться публікацією:

Перенести війну на територію країни-агресорки РФ — це рішення, яке було на часі давно, але тільки зараз почало реалізовуватись, відзначив засновник спільноти InformNapalm Роман Бурко.

Стало відомо, як дуже швидко завершити війну: що для цього потрібно

Війна в Україні

За його словами, за понад 10 років РФ зруйнувала домівки та життя сотень тисяч, якщо не мільйонів українців — зруйнувала міста, замінувала і засмітила наслідками війни та військової агресії території декількох українських областей.

Саме тому, вважає Бурко, війна повинна повернутись на територію РФ, щоб російські літаки бомбили російські міста, щоб російські міни засмітили російські області, щоб росіяни сповна відчули, що вони десятиліттями приносили на сусідні території горе та смерть.

"Якщо російська армія складе зброю та російські військові будуть масово здаватись в полон по всій лінії фронту, то війна може завершитись дуже швидко і без великих руйнувань інфраструктури в самій РФ. І це єдиний шлях до миру, бо мир можливий лише тоді, коли агресор програє і коли весь світ його перевиховує і змушує заплатити за все горе, яке він приніс. Це єдиний шлях до справедливого миру", — відзначив Бурко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 6 серпня Україна розпочала операцію у Курській області силами регулярної армії. При цьому уже в перші дні із прикордоння тікали тік-ток війська Кадирова. Згодом там заявили, що у Курській області нібито багато "іноземних найманців", а всю операцію спланували в НАТО. При цьому ЗСУ і далі просуваються російськими територіями і захоплюють їх. Втім, в МЗС стверджують, що насправді Україні не потрібні території РФ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини