Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо в чому помилився Буданов у своїх прогнозах щодо війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо в чому помилився Буданов у своїх прогнозах щодо війни

Росія продовжує наступ на фронті, відзначив в ефірі Oboz.ua військовий експерт Владислав Селезньов. При цьому він нагадав, що голова ГУР Кирило Буданов прогнозував, що у березні противник не матиме сил на такі операції

10 квітня 2024, 13:08 comments3273
Поділіться публікацією:

Загарбники продовжують наступати, відзначив Владислав Селезньов і додав, що наступальний потенціал ворога не зменшується. При цьому він нагадав, що керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов та й інші експерти були впевнені, що у середині березня наступальний потенціал окупантів буде вичерпаний. Проте ситуація на фронті свідчить про протилежне.

Стало відомо в чому помилився Буданов у своїх прогнозах щодо війни

Кирило Буданов

Як припускає Селезньов, очевидно, ворог прийняв рішення використати стратегічні резерви, які були підготовлені раніше, і їх тримали "на винятковий випадок". Окрім того, додає експерт, ворог, на жаль, зумів знайти слабке місце в обороні ЗСУ і вміло використовує цю ситуацію.

Селезньов відзначив, що окупанти почали активно застосовувати фугасні та керовані авіаційні бомби, ФАБи та КАБи, Україна не може ним протидіяти, це і є її слабке місце.

За словами експерта, тільки упродовж березня окупанти використали близько 2300 ФАБів і КАБів. Тобто, підкресли Селезньов, таке колосальне застосування авіабомб є свідченням того, що ворог таки знайшов слабке місце в нашій системі оборони.

При цьому експерт додав, що тенденції на фронті будуть визначатися ресурсними можливостями українських Сил оборони. За його словами, ЗСУ вкрай потрібні додаткові системи ППО, ракетні та дронові системи, адже саме вони дозволять військовим знищувати ворожі носії ФАБів та КАБів безпосередньо у місцях їх базування. Також, додав експерт, Україні потрібні , F-16, які триматимуть російські літаки далі від наших кордонів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Сполучені Штати не можуть ухвалити рішення про виділення Україні вкрай необхідної допомоги. При цьому в Німеччині депутати закликали канцлера Олафа Шольца припинити надавати Україні військову допомогу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини