Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, скільки солдатів КНДР прибуде на Курщину вже у найближчі дні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки солдатів КНДР прибуде на Курщину вже у найближчі дні

У Курську область доставлять перші п'ять тисяч військових з Північної Кореї

сьогодні, 18:09
Поділіться публікацією:

До найближчого понеділка у Курську область РФ доставлять п'ять тисяч північнокорейських солдатів.

Стало відомо, скільки солдатів КНДР прибуде на Курщину вже у найближчі дні

КНДР відправляє військових на війну проти України. Фото з відкритих джерел

Про це пише газета The New York Times з посиланням на високопоставленого українського чиновника.

Співрозмовник видання розповів, що військові є частиною елітного підрозділу Корейської народної армії. Їх доставляють з Владивостока на борту транспортних літаків Іл-76 на військовий аеродром у європейській частині Росії, після чого відправляють у зону бойових дій.

Посадовець заявив, що були неоднозначні сигнали про те, чи будуть відправлені додаткові війська КНДР для участі в бойових діях на території України. Наразі північнокорейські військові концентруються лише в Курській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники проводять агресивну мобілізацію на тимчасово окупованих територіях України. Зазначається, що особливу увагу окупанти приділяють молодим чоловікам. Представники окупаційної “влади” запитують про їхню діяльність, місце роботи та ставлення до "спеціальної військової операції". Якщо людині не вдається уникнути настирливих рекрутерів, вона змушена вислуховувати лекцію про “патріотизм” та “переваги” служби в армії РФ. 

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Захід не проти повторити в Україні сценарій, який було реалізовано в Грузії, вважає політолог Тарас Загородній. "Більшість західних партнерів, зокрема Вашингтон і Берлін, дивляться на Україну з німим запитанням: "Коли ви вже нарешті здохнете для того, щоб ми знову могли нормально спілкуватися з Путіним та повернутися до довоєнного стану відносин з РФ?". Команда Джо Байдена у випадку з Україною хоче повторити історію з Грузією. Як ми знаємо, Захід фактично вибачив Росії вторгнення в Грузію у 2008 році, а Барак Обама після анексії грузинських територій їв гамбургери з Дмитром Медведєвим", — сказав він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини