Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, скільки ще часу РФ знищуватиме Харків, Суми та Запоріжжя бомбами
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки ще часу РФ знищуватиме Харків, Суми та Запоріжжя бомбами

До виборів у США РФ хоче обрушити фронт і тил, оскільки потім розмови будуть у зовсім іншій тональності

сьогодні, 09:15 comments2089
Поділіться публікацією:

Ударами бомбами по Харкову, Запоріжжю, Сумам, Кривому Розі, Херсону, не кажучи вже про постійні атаки на міста в Донецькій області Росія підвищує ставки, вважає політолог Олексій Копитько.

Стало відомо, скільки ще часу РФ знищуватиме Харків, Суми та Запоріжжя бомбами

Вибух

"До виборів у США у Росії залишився лише один аргумент: підвищувати інтенсивність атак по містах та градус звірств проти цивільних. Тому що Сили оборони України продовжують відбиватися і зламати їх у ворога не виходить", — наголосив Копитько.

При цьому він додав, що ефективної протиотрути цим ударам немає.

За його словами, учасники американських виборів показують, що глибоко залучатися до української ситуації та робити її важливою частиною порядку денного вони не хочуть. Тому, вважає експерт, достатніх технічних засобів до листопада точно не буде. На його думку, можуть бути лише заяви та точкові покращення.

"Тому: там, де виходить не ігнорувати сигнали тривоги – не ігноруйте. Зараз важливо не сахатися", — зазначив Копитько.

Експерт наголосив, що ефект від далеких ударів по Росії та виносу арсеналів і складів з боєприпасами має проявитися за кілька тижнів після інцидентів, тобто десь на початку жовтня. Якщо будуть ще такі ж успіхи – то й тиск фронту може трохи знизитися.

"Залишилося півтора місяці. Якщо росіянам не вдасться обрушити фронт (навіть якщо ще будуть втрати територій) до виборів, вони не зможуть розіграти карту допомоги Україні як провалу Америки. І тональність розмов у листопаді буде не та, яку вони хотіли б. Саме у листопаді будуть усі реальні рішення щодо 2025 року і в США, і в Європі", — каже Копитько і додає, що доведеться терпіти.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що РФ вдарила бомбами по житлових районах Харкова, є загиблі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kopytkoav/644

Новини