Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, скільки ще часу РФ тероризуватиме Україну ракетними ударами
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки ще часу РФ тероризуватиме Україну ракетними ударами

Поки російський диктатор офіційно не вступив на посаду, РФ буде максимально часто завдавати терористичних ударів по Україні, написав в колонці для УНІАН офіцер резерву ЗСУ Андрій Крамаров. Головне завдання, схилити Київ до переговорів

1 квітня 2024, 12:36 comments3236
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін офіційно не вступив на посаду президент РФ, його інаугурація відбудеться 7 травня, відзначив Андрій Крамаров. На його думку, до цього часу країна-агресор буде намагатися завдати максимальну кількість терористичних ударів по території України, нищити її критичну та цивільну інфраструктуру.

Стало відомо, скільки ще часу РФ тероризуватиме Україну ракетними ударами

Війна в Україні

Як відзначив офіцер, головне завдання таких ударів – змусити Україну та Захід сісти з агресором за стіл переговорів. Втім, підкреслив експерт, якщо Київ не піде на це, тоді, окупанти продовжать свій наступ та спробують прорвати лінію фронту, щоб захопити ще якийсь шматок наших територій.

Якщо ж додає експерт, припустити, що Україна погодиться на переговори, то окупанти просто відтермінують свій наступ.

"Це вже, власне, класика "переговорів" з Росією – якщо вони почнуться, росіяни можуть знову активізуватися для того, щоб створити додатковий тиск на процес. Врешті, ми це вже бачили раніше. Навіть у 2022 році, коли вони розпочали перемовини, паралельно наступаючи на Київ"
, — підкреслив Крамаров.

Він нагадав, що росіяни будь-яке затишшя використовують лише для того, щоб готуватися, поновлювати втрати в особовому складі та техніці.

При цьому експерт підкреслив, що Україна готова до можливого наступу загарбників на Харків чи Київ. Він підкреслив, що окупантам тільки для того, щоб спробувати підійти до Харкова, необхідно угрупування, яке складається не менше ніж зі 100 тис. військових.

Окрім того, офіцер звернув увагу на те, що інформація про можливий наступ росіян розповсюджується на тлі того, що вони були вимушені перекинути частину своїх сил в район Білгорода.  Тобто, ця теза просувається для того, щоб відтягнути увагу й зменшити можливості для Сил оборони України зброєю підтримувати дії російської опозиції на території Російської Федерації, вважає експерт. 

Втім, він все ж вважає, що Україна потрібує і сил, і засобів для відбиття ймовірного наступу росіян, тому треба вибудовувати свою лінію оборони.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що РФ ймовірно починає підготовку нового ударного формування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини