Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, скільки ще буде тривати рятувальна операція у Дніпрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки ще буде тривати рятувальна операція у Дніпрі

Борис Філатов розповів, що бачив, як дніпряни власноруч розбирали завали та відтягали автомобілі

15 січня 2023, 21:20
Поділіться публікацією:

В місті Дніпро рятувальники ще працюють на завалах на місці, де раніше був багатоповерховий житловий  будинок, в який влучила російська ракета. Ця трагедія мала місце в  житловому масиві Перемога. Очікують, що продовження рятувальної  операції триватиме  приблизно до третьої  години ночі.

Стало відомо, скільки ще буде тривати рятувальна операція у Дніпрі

Рятувальна операція у Дніпрі (фото з відкритих джерел)

Про це інформує  мер міста Дніпро Борис Філатов.

Раптовий удар зруйнував два з вісімнадцяти під’їздів. Тому на місці біди  лишаться  і працюватимуть  рятувальники, лікарі та представники міських служб. Адже під  завалами  ще знаходять потерпілих  городян.

"Сподіваємося, що знайдемо когось ще. Наші прогнози, що закінчимо десь о 3-й ночі. Потреб немає ні в техніці, ні в людях. Працюють десятки одиниць комунальної техніки. Дуже велику допомогу надали наші рятувальники. Приїхала техніка, що працювала в Бородянці та у Миколаєві на розборах завалів. Я бачив, як дніпряни власноруч розбирали завали та відтягали автомобілі", — розповів  мер Дніпра.

При цьому, для всіх потерпілих, чиї оселі були  пошкоджені, мерія  пропонує  тимчасове проживання  у виділених для цього  шкільних закладах  та приміщенні дитячого  клубу. Але, городяни  знайшли  прихисток в рідні та  друзів.

"Разом з цим, волонтери та прості люди принесли до створених пунктів підтримки дуже багато речей та їжі. Всього більш ніж достатньо. Тож наразі, всім, хто хоче допомогти, радять робити це адресно — якщо є контакт із кимось з постраждалих", — завершив  Борис Філатов.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що "Продовжуємо боротися за кожне життя": Зеленський розповів про нові наслідки ракетного обстрілу Дніпра.В місті Дніпро  після російського ракетного удару, як свідчать останні  дані,  зросла   до 25  кількість загиблих мирних мешканців міста. Повністю  зруйновані 72 квартири та пошкоджено більш як 230 квартир.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини