Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, скільки ракет випустила по Україні за день авіація РФ з неба Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки ракет випустила по Україні за день авіація РФ з неба Білорусі

РФ з Білорусі випустила по території України не менше п'яти ракет

28 серпня 2022, 23:52 comments1361
Поділіться публікацією:

Вечері 28 серпня російська авіація з повітряного простору Білорусі випустила не менше п'яти ракет. Про це повідомляє моніторингова група "Беларускі Гаюн" в Telegram.

Стало відомо, скільки ракет випустила по Україні за день авіація РФ з неба Білорусі

Ракетні обстріли з Білорусі (фото з відкритих джерел)

 У повідомленні йдеться, що о 19:14 з РФ не менше 5 літаків окупантів зайшли через Мстиславль Могильовської області. Мова йде про надзвукові ракетоносці-бомбардувальники Ту-22М.

 Потім ворожі літаки пройшли через Рогачов в Жовтневий район Гомельської області. Перший пуск було зареєстровано в напрямку південного заходу о 19:29 над Жовтневим районом.

 А далі експерти моніторингової групи фіксували кожні три хвилини пуски ракет, а саме з 19:32 до 19:38. На Туровом і Мозирем були чутні запуски ракет. Мінімум з  19:29 до 19:39 було запущено 5 ракет.

 Окрім цього, є інформацію про звуки 5 вибухів чи пусків ракет, що були чути над  Мікашевичами, Лунінцем і Століном. З 19:44 по 19:53 близько 5 російських ракет повернулися через Мстиславль назад в РФ.

Стало відомо, скільки ракет випустила по Україні за день авіація РФ з неба Білорусі  - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на Рівненщині пролунали вибухи. 28 серпня на території Рівненської області пролунало кілька вибухів. З'явилася інформація про прильоти. Місцеві ЗМІ, посилаючись на інформацію очевидців, пишуть про те, що на півночі регіону було чути вибухи. Окрім цього. в одному із міст навіть було видно дим.  А Telegram-канали повідомляють про два потужні вибухи, як мінімум. Зокрема, пишуть про прильоти  у місті Сарни.  Місцеві зняли на відео в небі сліди, що схожі на роботу ППО.  О 20:00 в Рівненській області скасували повітряну тривогу. Повідомляється, що на місце вирушили рятувальники та медики.  Голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль підтвердив ракетний удар по Сарнах.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Hajun_BY/5331
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини