Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, що Залужний вже розпочав роботу на посаді посла у Британії
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що Залужний вже розпочав роботу на посаді посла у Британії

Напередодні ексголовнокомандувач ЗСУ Залужний нагадав про себе після довгої перерви.

10 липня 2024, 20:35
Поділіться публікацією:

10 липня колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розпочав роботу на посаді посла України у Великій Британії. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на інформацію джерела в оточенні ексголовнокомандувача.

Стало відомо, що Залужний вже розпочав роботу на посаді посла у Британії

Валерій Залужний (фото з відкритих джерел)

Згідно з даними ЗМІ, середа, 10 липня, стала першим робочим днем Залужного в Лондоні.

Наразі офіційних заяв, чи повідомлень щодо цього немає.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кулеба відповів, чи почав Залужний роботу послом у Британії. На сьогоднішній день колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний продовжує підготовку для роботи як посол у Великій Британії. Про це в інтерв'ю "Укрінформу" розповів міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. 

Дмитро Кулеба додав, що розуміє підвищений інтерес до цієї теми, але нагадав, що "всіх послів оцінюють однаково: за результатами".

Також "Коментарі" писали про те, що Залужний після довгої перерви з’явився у мережі та показав нове фото. Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний знову з'явився у мережі після довгої перерви, опублікувавши фото з дружиною Оленою Залужною. Знімок, зроблений під час спільного відпочинку в горах, Залужний розмістив на своїй сторінці у Facebook з підписом: "Україна чарівна". Пост швидко зібрав тисячі вподобайок і позитивних коментарів від українців, деякі з яких вітали його з днем народження, який він святкує 8 липня.

Після своєї відставки Залужний зник з публічного простору. Проте нещодавно стало відомо, що він 10 липня стане до роботи послом України у Великій Британії, про що повідомляють ЗМІ з посиланням на джерела в дипломатичних колах.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини