Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, що точно будуть обговорювати на переговорах між Україною та РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що точно будуть обговорювати на переговорах між Україною та РФ

Україна не отримає запрошення на членство в НАТО на найближчому саміті, оскільки проти цього виступають Німеччина та США. Як відзначив в коментарі Главреду Віктор Андрусів, тема НАТО фігуруватиме під час переговорів між Україно та РФ

16 квітня 2024, 13:04 comments2050
Поділіться публікацією:

Риторика партнерів України, зокрема, Німеччини та США, щодо членства України в НАТО не змінилася, відзначив колишній радник міністра внутрішніх справ, військовий Віктор Андрусів. За його словами, на жаль, Україні не світить заявка на приєднання до Альянсу.

Стало відомо, що точно будуть обговорювати на переговорах між Україною та РФ

Україна НАТО

"Тому що перспектива членства або надання нам цієї перспективи є однією з карт завершення війни, тобто якщо будуть перемовини, то наша можливість стати членом НАТО є однією з умов будь-яких перемовин по завершенню війни",
- підкреслив Андрусів.

При цьому він додав, що насправді НАТО не має своїх військ. Це, каже він, такий собі координаційний оборонний орган, який, втім, може надавати якісь консультації та проводити тренінги.

Як відзначає Андрусів, все інше наша держава може отримати напряму від країн-членів НАТО.

"У даному випадку, це Сполучені Штати Америки, без яких ми не тільки не виграємо цю війну, а й навряд чи взагалі в ній вистоїмо"
, — підсумував експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в США ніяк не можуть ухвалити рішення про виділення військової допомоги Україні, що вже привело до погіршення ситуації на фронті. Як відзначив президент Володимир Зеленський, без допомоги США не може навіть йти мова про перемогу України у війні з Росією. Більше того, за його словами, зараз співвідношення в артилерії Сил оборони і військ загарбника 1 до 10 на користь ворога. Як підкреслив президент, за таких обставин, військові змушені будуть відходити і втрачати території.

При цьому, як вважають експерти, Сполучені Штати привчають Україну до жорстокої реальності, в якій вона може втрачати території та відходити під натиском ворога.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини