Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, навіщо росіяни хизуються вбивствами українських полонених, зокрема на Курщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, навіщо росіяни хизуються вбивствами українських полонених, зокрема на Курщині

Росіяни просто хочуть зламати волю в українському тилу, щоб було сформовано запит на «мир за будь-яку ціну»

сьогодні, 09:32
Поділіться публікацією:

Росіяни знову вчинили військовий злочин – убили полонених, наголосив політолог Олексій Копитько, коментуючи інформацію про те, що ворог міг убити 9 українських військових, які здалися в полон у Курській області.

Стало відомо, навіщо росіяни хизуються вбивствами українських полонених, зокрема на Курщині

Окупанти

При цьому експерт нагадав, що вже попереджав про те, що такі звірства російські окупанти випинатимуть з метою зламати волю до опору, насамперед у тилу. Таким чином, каже експерт, ворог хоче позбавити українську армію підтримки та сформувати стійкий запит на зупинку війни за будь-яку ціну.

Як каже Копитько, це одна з ліній гри у безвихідь, яку постійно нав'язує російська пропаганда.

"Реальність у тому, що зупинити війну по-справжньому можна лише тоді, коли Росію до цього змусять обставини. Насамперед – непоправні втрати та ризики дестабілізації. Поки що росіяни можуть давити – вони давитимуть", — каже експерт.

На його думку, свідома демонстрація злочинів, які за логікою треба приховувати – це показник, що РФ зазнає значних труднощів. Навіть стерильна російська соціологія показує спад позитивної оцінки перебігу так званої "спеціальної військової операції".

"Тому Кремль готовий йти на будь-які заходи та будь-які репутаційні втрати, щоб отримати помітний результат до закінчення виборів у США", — додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що проект DeepState повідомив, що російські окупанти розстріляли 9 українських військових, які здалися в полон у Курській області. У DeepState відзначили, що від своїх джерел в 1 ОТБр отримали інформацію про те, що російські ублюдки 10 жовтня розстріляли дронників та суміжників у районі населеного пункту Зелений Шлях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kopytkoav/675

Новини