Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, куди РФ вивозить українське зерно
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, куди РФ вивозить українське зерно

Окупанти вивозять вкрадене зерно до Ірану

23 серпня 2024, 00:45
Поділіться публікацією:

Російські загарбники вивозять з тимчасово окупованих територій українське зерно до Ірану.

Стало відомо, куди РФ вивозить українське зерно

РФ продовжує красти українське збіжжя. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, окупанти налагодили новий логістичний маршрут для вивезення українського зерна. Зокрема, йдеться у повідомленні, аграрну продукцію потягами вивозять з Луганської області до Каспійського моря, а далі до союзника РФ — Ірану.

Водночас, відзначили у Центрі спротиву, в Кремлі не задоволені падінням врожайності на тимчасово окупованій Херсонщини, хоча причиною є знищення росіянами системи зрошення регіону внаслідок підриву дамби Каховської ГЕС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наступ ЗСУ на Курську область – абсолютно закономірний розвиток процесів, заявив політолог Тарас Жовтенко. "Чим довше триває війна, тим більше західні партнери розширюють рамку політичних дозволів. При цьому після надання кожного нового дозволу наші партнери завжди дивилися на реакцію Росії. І щоразу, спостерігаючи беззубу реакцію Кремля, партнери розуміли, що можна робити наступний крок", — зазначив політолог. За словами політолога, Курська операція демонструє, що Путін не спроможний захистити російську територію, не кажучи вже про підняття градусу протистояння та створення додаткових стратегічних загроз для Європи чи США.

Також портал "Коментарі" писав, що переважна більшість громадян РФ відчувають недовіру один до одного. Як показало опитування ВЦВГД, лише 24% росіян вважають, що оточуючим людям можна довіряти. Водночас 73% росіян вважають, що до оточуючих потрібно ставитися з "обережністю". Третина опитаних впевнені, що інші люди їх обдурять, якщо тільки випаде така можливість. Причому серед молоді віком 18-24 роки ця частка сягає 45%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини