Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, куди поділися любителі РФ "Кролики" Данилець і Мойсеєнко (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, куди поділися любителі РФ "Кролики" Данилець і Мойсеєнко (ВІДЕО)

Данилець і Мойсеєнко весь час перебувають в Києві

21 грудня 2022, 20:35 comments10688
Поділіться публікацією:








Артисти Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко, яких ми знаємо, як "Кроликів", що підтримали Російську Федерацію, анексію Кримського півострова,  тепер скаржаться на те, що їх  цькують в Україні, знаходяться  в столиці, і нікуди не виїхали. Про це повідомив актор Віктор Андрієнко у відео, оприлюдненому в соціальних мережах.

Стало відомо, куди поділися любителі РФ "Кролики" Данилець і Мойсеєнко (ВІДЕО)

Дует Кролики (фото з відкритих джерел)

"Вони нікуди не поїхали, вони обидва в Україні. Вони тут, я це 100% говорю, бо я знаю. Ба більше, здається, моя дружина бачила їх... Десь був якийсь благодійний вечір, збирали кошти і їх двох побачили. Я знаю, що вони тут. Вони нікуди не поїхали. Данилець – 100% тут, я знаю", – розповів Андрієнко.

За словами актора, гумористи звертались  до нього, аби він посприяв з роботою.  Ще раніше Андрієнко перебував в шоку від того, що гумористи виступали на російських каналах, критикуючи Україну, потім повернулись назад  і скаржаться, що вдома їх не долюбляють.

Як говорять артисти, негативне  почались  відноситись до їх творчості з січня  2015 року. В той час показали  ніби неправильно змонтоване новорічне  шоу. Зокрема, під час трансляції  програми "Новорічний парад зірок"  артисти з РФ виконали пісню про направлені проти нашої країни санкції, в цей час "Кролики" ніби зустрічали це все оваціями.

Ще пізніше  відомі шоумени попали до "Миротворця" у 2019 році, коли брали  участь в телемості з РФ "Треба поговорити".

Там Данилець  та Мойсеєнко назвали війну "братовбивчим конфліктом", і вони, мовляв, в РФ говорять про те, що мешканці України росіян люблять і хочуть, аби між ними був мир.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що співачка з України готується отримати паспорт РФ.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

21 грудня 2022, 22:13

два гандона


Новини