Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, коли Зеленський планує завершити війну: чи домовились гравці про мир з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли Зеленський планує завершити війну: чи домовились гравці про мир з РФ

Президент Зеленський хотів би завершити війну восени, не виключено, що вже є певні домовленості

8 вересня 2024, 11:37 comments7507
Поділіться публікацією:

На зустрічі у "Рамштайні", яка відбулася кілька днів тому, президент Володимир Зеленський закликав партнерів зробити все, щоб ця осінь стала кінцем російської агресії. І щоб відновився світовий безпековий порядок, відзначив політичний експерт Олександр Кочетков.

Стало відомо, коли Зеленський планує завершити війну: чи домовились гравці про мир з РФ

Володимир Зеленський

"Нема сумніву, що більшість громадян України готові вітати припинення/призупинення бойових дій на прийнятних умовах ще до початку зими. Інакше ця зима може виявитися надто важкою. Але на яких підставах робляться такі заклики? Є лише два варіанти", — відзначив експерт.

За його словами, або потужні світові гравці вже про все домовилися, і президент Зеленський про це знає. Тоді необхідно, щоб і українці знали про такі домовленості, які є для України визначальними, зокрема, про ті самі умови припинення бойових дій, підкреслив Кочетков.

Або, говорить експерт, жодних домовленостей не існує, і Володимир Зеленський просто висловлює своє особисте побажання (надію, мрію, фантазію), щоб все завершилося ще до зміни очільника Білого Дому. Тоді, додав Кочетков, не зрозуміло нащо дратувати українців черговим натяком на нездійсненне.

"А ще наш президент звично вимагає від партнерів надати Україні всі "далекобійні можливості". От цікаво, а що буде казати наша влада, коли дозволи нададуть, але це практично не вплине на ситуацію на фронтах і на інтенсивність ворожих ракетних атак по Україні? Чи тоді вже з’являться нові — більше актуальні проблеми і вимоги, які перекриють нинішні", — запитує експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що радник прем’єр-міністра Моді зібрався відвідати Росію, щоб обговорити там питання припинення війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини