Стало відомо, хто постраждав від ракетного удару по Дніпру

Ворог завдав двох ракетних ударів - по ще не введеному в експлуатацію житловому комплексу "Женева" та будівлі СБУ

Внаслідок вечірнього ракетного удару по Дніпру постраждали переважно будівельники, які знаходилися на верхніх поверхах ще не введеного в експлуатацію житлового комплексу "Женева". Про це, як повідомляють "Коментарі, заявив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За його словами, Росія випустила по Дніпру два "Іскандери".

Друга ракета, за словами Сергія Лисака, частково зруйнувала адміністративну будівлю СБУ.

Проте, загальна кількість поранених у результаті ракетної атаки по Дніпру – 9 осіб. Серед них двоє дітей – 14 та 17 років. П'ятеро людей із рваними ранами: чоловіки від 18 до 53 років та 77-річна жінка.

Загиблих немає.

Російський теракт прокоментував президент України Володимир Зеленський, пообіцявши відповідальність неназваній "сволоті".

"Дніпро. Вечір пʼятниці. Влучання в багатоповерхівку та будівлю СБУ. Знову російський ракетний терор, — написав в своєму телеграм-каналі глава держави. — Оперативно провів розмови з СБУ, МВС, ДСНС, керівником ОВА. Усі необхідні служби на місці. Швидко реагуємо й допомагаємо людям. Тримаємо ситуацію на контролі. Зробимо все, щоб притягнути Росію до повного покарання за агресію й терор проти наших людей. Ця сволота відповідатиме. Зробимо все заради справедливості".

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України), йдеться в офіційному повідомленні прокуратури.

Тим часом, у Ростовській області сьогодні голосно: росіяни заявляють про роботу ППО.

А також нові "бавовни" в Росії: вибухи в Таганрозі та Самарі.