Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, до жителів якогось міста росіяни намагаються викликати ненависть в українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, до жителів якогось міста росіяни намагаються викликати ненависть в українців

Росіяни запустили нову ІПСО. Ворог намагається розпалити ненависть до мешканців Львова

16 серпня 2023, 14:22 comments1142
Поділіться публікацією:

У тезах російської пропаганди місто Львів завжди асоціювалося з українським патріотизмом, з незалежністю українців та з тим, що треба зневажати та ненавидіти росіянам. Саме зі Львовом пов'язана чергова ІПСО у соціальних мережах. Вона має на меті розпалити ненависть до мешканців Львівщини. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Стало відомо, до жителів якогось міста росіяни намагаються викликати ненависть в українців

Львів. Фото з відкритих джерел

У соцмережі TikTok активно поширюється хештег "Фортеця Львів", під яким користувачі публікують іронічний кавер на пісню гурту Антитіла "Фортеця Бахмут".

"У деяких саркастичних роликах Львову приписують більше руйнувань, ніж Маріуполю чи Бахмуту. У деяких – висміюються високі ціни на оренду квартир", – зазначають аналітики.

Зазначається, що так наївно росіяни намагаються натиснути на почуття українців, намагаючись викликати злість мешканців одних областей України до інших, підбурюючи та налаштовуючи мешканців різних областей один проти одного. У змонтованих росіянами відео львів'ян звинувачують у тому, що нібито вони думають, що єдині страждають через війну та захищають українську державність.

При цьому в Центрі наголошують, українцям важливо не забувати найголовніше – ворог у нас один, і це – РФ. а щодо безпечних та комфортних місць для проживання, то на сьогоднішній день їх немає в жодному регіоні України. Так буде доти, доки українцям не вдасться вигнати зі своєї землі російських варварів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна поза самітом G20: про що говорить позиція Індії – що ще може змінитися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини