Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, до якого терміну РФ хотіла перемогти Україну. В чому прорахувалась
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, до якого терміну РФ хотіла перемогти Україну. В чому прорахувалась

Росія вважала, що зможе завершити війну в Україні до 9 травня 2024 року, відзначив в ефірі телемарафону військовий експерт Олександр Мусієнко. Окупанти розраховували, що без допомоги США фронт посипиться

29 квітня 2024, 15:51 comments2542
Поділіться публікацією:

Російській окупанти були переконані, що їм вдасться завершити війну програшом України до 9 травня 2024 року. Як відзначив Олександр Мусієнко, загарбники були твердо переконані в тому, що без допомоги від Сполучених Штатів Україна не встоїть, а весь фронт посипиться ще взимку. Тобто окупанти розраховували, що до 9 травня вони вийдуть на адмінкордони Донецької та навіть Дніпропетровської областей. Проте, зараз йде мова тільки про захоплення до 9 травня Часового Яру.

Стало відомо, до якого терміну РФ хотіла перемогти Україну. В чому прорахувалась

Війна в Україні

Як відзначив Мусієнко, загарбники прорахувалися. По-перше, цьому сприяла Україна, яка вміло приховала свій стан можливостей. По-друге, Україні в скрутну хвилину допоміг Європейський Союз.

Мусієнко відзначив, що для Росії це було, дійсно, неочікувано. Агресор був переконаний, що побачивши затягування рішення із допомогою від США, європейці займуть таку саму позицію.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україна, дійсно, гостро потребувала допомоги від Сполучених Штатів, оскільки фронт катастрофічно відчував брак боєприпасів. Втім, допомога про надання 61 млрд доларів все ж прийнята і перша військова техніка уже знаходиться на шляху в Україну.

Проте, ситуація на фронті, дійсно, складна і це підтвердив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. При цьому, експерти прогнозують, що попереду у України чотири важкі місяці, протягом яких просто необхідно встояти, щоб забезпечити виживання держави. Разом з тим, експерти вважають, що всю необхідну зброю партнери нададуть Україні за умови проведення жорсткої мобілізації. Адже, якщо на фронті не буде людей, то не буде кому цю зброю і техніку використовувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини