Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, до чого слід готуватися Україні після того, як РФ почала погрожувати Британії
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, до чого слід готуватися Україні після того, як РФ почала погрожувати Британії

МЗС країни-агресора пригрозило Британії вдарити по її військовим об’єктам в Україні та за її межами. Як припустив екс-нардеп Борислав Береза, тепер окупанти знищать якусь школу в Україні, і скажуть, що то був британській військовий об’єкт

6 травня 2024, 18:01 comments3567
Поділіться публікацією:

Терористична Росія пригрозила Великій Британії, що у випадку використання Україною британської зброї по території РФ, Кремль нанесе удар по військових об'єктах Великої Британії в Україні та за її межами.

Стало відомо, до чого слід готуватися Україні після того, як РФ почала погрожувати Британії

Британські військові

Проте, як відзначає Борислав Береза, враховуючи те, що у Великої Британії немає в Україні військових об'єктів, то скоріше за все країна-терорист РФ знищить якусь школу, дитячий садочок чи спортивний майданчик, а скаже, що знищила завод по виробництву Storm Shadow, школу британських інструкторів чи центр прийняття британських рішень під назвою "5 o'clock tea".

"Рашисти не люди, а біосміття. Тому тут нічого неочікуваного",
— підкреслив політик.

Окрім того, Береза звернув увагу на те, що терористична Росія розповідає, що Крим — це їх територія і що у випадку використання Україною британської зброї по території РФ, Кремль нанесе удар по військових об'єктах Великої Британії в Україні, але мовчить про те, що Україна б'є по Криму британськими ракетами Storm Shadow.

"А що ж так? Чи справа все ж у тому, що навіть Кремль не вважає Крим російською територією та розуміє, що це тимчасово захоплена рашистами частина України? Схоже, що все саме так",
— підкреслив політик.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що минулого тижня міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що Лондон дозволив Україні використовувати його зброю, щоб завдавати ударів по території Росії. За його словами, такі дії є цілком справедливими, адже Росія б’є по всій території України, знищуючи її цивільні та критичну інфраструктуру.

Після цього МЗС країни-агресора викликало британського посла, якому заявило, що у разі використання британської зброї РФ завдасть ударів у відповідь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини