Стало відомо, для чого окупанти використовують збудовану в Маріуполі залізницю

Днями було зафіксовано рух залізничних цистерн з маркуванням "Роснефть"

Російські загарбники запустили роботу нової залізниці у Маріуполі. Загарбники використовують її для постачання палива для потреб окупаційних військ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"На жаль, вона (залізниця, - ред.) справді працює. Вони (окупанти, - ред.) доробили її ще минулого місяця, тепер вона запущена", - зазначив радник.

За словами Петра Андрющенка, днями було зафіксовано рух залізничних цистерн з маркуванням "Роснефть". Вони рухалися з Маріуполя у бік Маловодного, після чого попрямували у бік Ростова.

Радник мера Маріуполя додав, що росіяни використовують три станції в основному і проганяють вантажі на ніч.

"Це погані новини з погляду лінії фронту... Один склад із 20 залізничних цистерн - це орієнтовно 280 автомобільних паливозаправників. Це, за нашими спостереженнями та результатами аналізу, приблизно 10 днів транспортування Російською Федерацією автомобільними шляхами палива для потреб фронту. Вони замінюють таке транспортування майже за добу одним залізничним потягом", - сказав Андрющенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" - змінить ситуацію на фронті: РФ запустила нову залізницю для забезпечення своєї армії (КАРТА).

Також видання "Коментарі" повідомляло – РФ відкрила залізницю у Маріуполі: що тепер зміниться у війні.