Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, де Сили оборони поки не можуть зупинити навалу орків
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, де Сили оборони поки не можуть зупинити навалу орків

Ворог просувається на Покровському та Краматорському напрямках, повідомив військовий оглядач групи «Інформаційний спротив» Костянтин Машовець. Поки, говорить він, Сили оборони не можуть зупинити навалу орків

6 червня 2024, 12:22
Поділіться публікацією:

Військовий оглядач Костянтин Машовець розповів, де наразі окупанти мають успіх у вигляді просування українськими територіями. За його словами, зокрема, на Покровському напрямку, окупантам, очевидно, все ж вдалося "зачепитися" за Новоолександрівку. Таким чином вони забезпечили свій лівий фланг Очеретинської групи просуванням до рубежу Сокіл — Новопокровське.

Стало відомо, де Сили оборони поки не можуть зупинити навалу орків

Війна в Україні

Окрім того, за словами Машовця, склалася непроста ситуація також і на Краматорському напрямку. Там ворог працює над розширенням ділянки контролю, де йому вдалося вийти на канал "Сіверський Донець — Донбас", південніше міста Часів Яр. Також, додав експерт, окупанти зуміли просунутись південніше мікрорайону "Новий" у Часовому Ярі.

"Очевидно, ЗСУ не вдається, поки що, на відміну від Харківського операційного напрямку, зупинити наступ противника у Східній операційній зоні — ні на Покровському, ні на Краматорському напрямках",
— відзначив Машовець.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, російські окупанти продовжують вести наступ на Курахівському, Покровському, Купʼянському, Харківському напрямках. Окрім того, ворог проводить активні штурмові дії у Вовчанську та на підступах до Часового Яру з метою оволодіння та взяття під контроль цих двох населених пунктів. При цьому, як підкреслив Сирський, навіть попри складну ситуацію, Україна все ж може переламати хід війни на свою користь, і українські військові роблять все можливе для того.

Окрім того, відомо, що складною є ситуація довкола Часового Яру. Там ворог постійно проводить штурми позицій Сил оборони. При цьому, бувають так звані "колісні штурми", коли окупанти ідуть на штурм українських позицій під дією препаратів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини