Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, де російське командування наказало військовим евакуювати свої сім’ї
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, де російське командування наказало військовим евакуювати свої сім’ї

Військовим в Криму рекомендували евакуювати свої сім’ї

10 червня 2024, 15:39
Поділіться публікацією:

Командування військ загарбників "рекомендувало" своїм військовим протиповітряної оборони евакуювати свої сім’ї із анексованого Криму, повідомляє партизанський рух "Атеш".

Стало відомо, де російське командування наказало військовим евакуювати свої сім’ї

Анексія Криму

Зокрема, вказується, що агент "Атеш", який входить до розрахунку системи протиповітряної оборони окупантів, яка дислокується в населеному пункті Осовини в Криму, повідомив про отримання "рекомендації" від командирів почати евакуацію своїх родин у військові містечка південного військового округу.

"Цей розвиток подій збігається з переміщенням систем ППО в Бєлгородську область, що створює загрозу безпеці в Криму, залишаючи його без належного покриття",
- заявили в Атеш.

Окрім того, партизани повідомили, що загарбники працюють над створенням нових мобільних груп ППО для боротьби з дронами, використовуючи ЗУ-23-2.

Такі дії, відзначають партизани, вказують на стратегічну переорієнтацію і підготовку до нових викликів в обороні, тоді як основна увага відводиться з анексованого Криму.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що є багато факторів, які свідчать про те, що ЗСУ, швидше за все, готуються до того, щоб завдати нового удару по Кримському мосту. Наприклад, наприкінці минулого тижня українська армія атакувала у Криму російські пороми "Авангард" та "Конро Трейдер". Російські джерела повідомляють, що для ударів по них використовувалася західна зброя – ракети ATACMS та Storm Shadow. При цьому російська система протиповітряної оборони Криму вкотре дала збій. Як мінімум один із двох поромів потонув, у корпусі другого судна утворилася велика пробоїна. Обидва пороми, як зазначає військовий оглядач видання Юліан Рьопке, вже багато років курсують між російською територією та анексованим півостровом.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/atesh_ua/4820
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини