Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, де окупанти готують штурм
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, де окупанти готують штурм

Військові повідомили, як ворог готується до наступальних дій

17 вересня 2024, 10:34
Поділіться публікацією:

Оперативна обстановка на Харківському напрямку суттєвих змін не зазнала та залишається складною. Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію оперативно-тактичного угруповання "Харків".

Стало відомо, де окупанти готують штурм

Російська штурмова група. Фото з відкритих джерел

В районі населеного пункту Глибоке противник здійснює поодиноке переміщення особового складу з метою поповнення поточного некомплекту на передових позиціях 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії.

Неподалік Лукʼянців противник нарощує систему зв’язку, провів заходи логістичного забезпечення, здійснив заведення групи військовослужбовців на позиції 380-го мотострілецьго полку 47 танкової дивізії 1-ї танкової армії з метою підготовки до штурмових дій.

У Вовчанську противник провів заходи евакуації санітарних втрат та логістичного забезпечення, посилив штурмові групи 128-ї окремої мотострілецької бригади 44-го армійського корпусу.

В районі населеного пункту Тихе основну увагу зосередив на здійсненні повітряної розвідки з метою виявлення підрозділів Сил оборони України.

Протягом минулої доби відбулося 2 бойових зіткнення. російські окупанти завдали 1 авіаудар з використанням 1 КАБу  та завдали 26 ударів дронами-камікадзе. Здійснили 321 обстріл позицій українських захисників. 

Сили оборони України адекватно реагують на дії ворога та продовжують нищити живу силу, озброєння і військову техніку російських окупантів.

Втрати ворога за минулу добу склали 62 особи, з них безповоротні — 10, санітарні — 48. Чотири окупанти здалися у полон.

Також на Харківському напрямку ворог втратив знищеними та пошкодженими 59 одиниць озброєння та військової техніки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини