Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, чому Захід "дозує" постачання зброї Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чому Захід "дозує" постачання зброї Україні

Дозовані поставки - частина стратегії Заходу щодо знекровлення російського військового потенціалу

26 квітня 2023, 13:55 comments4116
Поділіться публікацією:

Західні союзники постачають Україні зброю дозованими партіями, щоб уникнути одномоментного розгрому Росії. Обмежені поставки змушують РФ задіювати весь свій військовий потенціал, спалюючи його без залишку в топці війни в Україні. Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов, передають "Коментарі".

Стало відомо, чому Захід "дозує" постачання зброї Україні

Американська реактивна система залпового вогню на колісному шасі HIMARS

На його думку, Захід прагне в цій війні повністю знищити військовий потенціал РФ, щоб потім у ході переговорів Росія була б "зговірливішою". За одномоментного розгрому сил РФ в Україні в Росії можуть зберегтися військові сили, вважає експерт.

"Дозовано дають зброю, щоб не дуже прискорювалася наша перемога в цій війні, — каже Жданов. — Я вважаю, що Сполучені штати мають свій сценарій цієї війни. Вони, швидше за все, вважають, що для того, щоб максимально послабити Росію в цій війні, треба дати їй максимум можливостей виставити на полі бою свого військового потенціалу. Росія має використати його "на повну катушку", а ми повинні все це перемолоти. Тоді на фінішній межі РФ не залишиться аргументів, щоб протистояти Заходу".

На думку експерта, здійснення цього плану зумовить дуже слабку переговорну позицію РФ у майбутньому. Серед цілей Заходу щодо РФ, на думку Жданова, "поставити Росію в рамки", "прибрати з міжнародного Олімпу", "поставити її до розряду другорядних країн".

– Але для цього її треба максимально послабити, що й робиться на сьогоднішній день, – каже Жданов.

На думку експерта, РФ йде у руслі цього задуму Заходу, спалюючи в Україні залишки свого військового потенціалу.

У Міноборони розповіли, чому Кремль поспішає заселити окуповані території росіянами.

У ПАР відреагували на заяву президента про вихід із МКС.

Ердоган скаржиться на проблеми зі здоров'ям і скасовує перевиборчу кампанію містами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

PR

27 квітня 2023, 09:02

Усе правильно, кацапську жабу треба варити на маленькому вогні, щоб вже ніколи не стрибнула і не скористалась озброєнням масового ураження. До того ж у західних демократіях також багато своїх власних зе-білів (зе-більшовиків, тупої більшості), думки яких вимушена враховувати навіть найрозумніша еліта. Зебіли західного зразка також швидко втомлюють від війни, втомлюються бути патріотами, шукають найпримітивніші шляхи подолання проблем, не знають історії, не здатні прогнозувати майбутнє і полюбляють регулярно наступати на ті ж самі граблі.

Иван Сирко

26 квітня 2023, 14:02

штати так як і кацапи так як і слугинарода знищують Українське населення!!! солдат не шкода, шкода зброї, все зрозуміло.


Новини