Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, чи втримав би Путіна від нападу на Україну інший президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи втримав би Путіна від нападу на Україну інший президент

Російський диктатор Володимир Путін в будь-якому випадку пішов би на Україну війною не залежно від того, хто очолював би країну, вважає військовий, політолог Віктор Андрусів. За його словами, саме для цього він готував свою армію

20 травня 2024, 15:02 comments1363
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимиру Путін пішов би на Україну війною не залежно від того, хто б очолював нашу державу, вважає Віктор Андрусів.

Стало відомо, чи втримав би Путіна від нападу на Україну інший президент

Володимир Путін

За його словами, саме нападом на Україну кремлівський диктатор хотів самореалізуватися.

"Він багато чого досягнув не військовими методами. Але будучи кагебістом Путін переконаний, що поважають тільки силу. І тому стати переможцем у великій війні — було ціллю для нього. Як фанат Миколи І, він хотів бути полководцем, який рятує Європу він поганих революцій. Війна була неминучою і єдине, що могло її стримати — це системне озброєння України Заходом або членство в НАТО",
- вважає Андрусів.

При цьому він підкреслив, що кремлівський диктатор не для укладання якогось умовного "Мінська-3" будував протягом останніх десяти років свою армію і вклав у неї 700 млрд доларів.

Більше того, підкреслює експерт, якщо б Путін "не відгриз" Донбас, то з електоральної точки зору Юрій Бойко мав би великі шанси стати президентом, а фракція "Опозиційного блоку" у Верховній Раді могла б бути вдвічі більшою.

"Але це йому було не цікаво. Ніякий інший президент не зміг би зупинити це вторгнення",
— підкреслив експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що раніше нардеп Мар’яна Безугла заявила про те, що якби президентом залишився Петро Порошенко, то, ймовірно, великої війни між Росією і Україною не було б. Президент, на її думку, вчергове уклав би якісь мирні домовленості, а Україна потроху би повністю переходила під контроль терористичної Росії.

Такі заяви викликали жваве обговорення серед експертів, які також заявили про те, що кремлівський диктатор точно б пішов на Україну війною, а Петро Порошенко на минулих президентських виборах не мав жодного шансу переобратися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини