Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, чи створить саміт у Швейцарії передумови для мирних переговорів України і РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи створить саміт у Швейцарії передумови для мирних переговорів України і РФ

На Глобальному саміті миру не будуть створені передумови для проведення переговорів між Україною та РФ, заявив в ефірі «Еспресо» політолог Вадим Денисенко. За його словами, будь-які передумови блокуються РФ та Китаєм

8 травня 2024, 19:25
Поділіться публікацією:

Немає жодних передумов, за якими можна було б розпочати хоча б консультації із приводу припинення війни в Україні, відзначив Вадим Денисенко. Більше того, за його словами, Глобальний саміт миру, який має відбутися в Швейцарії також не створить жодних передумов для того, щоб почався якийсь мирний процес.

Стало відомо, чи створить саміт у Швейцарії передумови для мирних переговорів України і РФ

Глобальний саміт миру

За словами експерта, терористична Росія та Китай, "зіграли в гру", яка станом на сьогодні не дозволяє розпочати навіть жодних консультацій із приводу припинення війни в Україні. При цьому він додав, що у Швейцарії так званий колективний Захід може тільки підтвердити так званий "статус-кво", якщо до цього часу не станеться ніяких екстраординарних подій.

При цьому Денисенко підкреслив, що на Заході категорично не сприймають, так звані "мирні ініціативи" кремлівського диктатора Володимира Путіна.

В цьому контексті політолог звернув увагу на те, що партнери Києва надали йому зброю, якої, на їх думку, повинно вистачити для ведення війни до весни наступного року.

Денисенко додав, що західні партнери не роблять ставку на Глобальний саміт миру і мають намір і далі займати таку собі позицію спостерігача, який наглядає за тим, що відбувається, в тому числі і на полі бою в Україні.

Тобто, підкреслив експерт, ніщо не свідчить про те, що саміт в Швейцарії може щось змінити у питанні війни в Україні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що у середині червні в Швейцарії повинен відбутися Глобальний саміт миру, на якому планують обговорити "формулу миру" президента Володимира Зеленського, яка передбачає, що РФ повинна залишити всі окуповані нею території.

Терористична Росія категорично не погоджується на такі умови.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Шило

8 травня 2024, 18:54

Референдум

Донбас

8 травня 2024, 18:31

Агов, народ! Пора выходить на майдан не за деньги, как в 2014, а уже за свою жизнь. Иначе эти выблядки зеленые могилизируют всех, до последнего украинца. А сами, эти выблядки, при этом только богаче станут.


Новини