Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стали відомі страшні наслідки, якщо Україна погодиться на легкий мир просто зараз
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі страшні наслідки, якщо Україна погодиться на легкий мир просто зараз

Україну очікуватимуть чвари, звинувачення один одного у війні та бойові дії із загиблими кожен день

8 жовтня 2024, 10:36 comments5047
Поділіться публікацією:

Зараз котиться хвиля сподівання на близький мир, відзначає політолог Михайло Басараб. За його словами, цю хвилю здіймають агенти російського впливу й обтяжені ілюзорним мисленням особи.

Стали відомі страшні наслідки, якщо Україна погодиться на легкий мир просто зараз

Переговори України і РФ

За словом "мир", каже експерт, у нинішніх обставинах криються наступні неминучі наслідки для України, які ми відчуємо одразу.

Втративши відчуття загрози війни, українці заглиблюються у безпечність і внутрішні політичні чвари, каже Басараб і закликає згадати 2016 рік і далі.

"Неминучі вибори зводяться до звинувачення одне одного в тому, хто винен у початку повномасштабної війни. В день голосування усі будуть звинувачувати одне одного, тільки не Росію. Це все звалюється на голови простих людей, які вийдуть з виборчих дільниць з ненавистю не до Росії, а одне до одного", — відзначив Басараб.

На цьому фоні, каже він, різко скоротиться постачання західної зброї та прямі західні вливання в бюджет України.

"Ми не знаємо як швидко відновиться інфраструктура, промисловість і відбудеться розмінування. Війна вже спричинила техногенні та природні катастрофи. Їх може стати більше", — підкреслив політолог.

Окрім того, на його думку, відбудеться істотна або повна демобілізація військових, відкриються кордони. За його прогнозом, почнеться потужна хвиля еміграції молодих і придатних до служби.

"В структурі населення держави зростає питома вага пенсіонерів. До них додається велика кількість скалічених війною людей. Усе це з відповідними наслідками для економіки і ще більшим соціальним навантаженням на працюючих", — говорить Басараб.

На цьому фоні, каже політолог, Росія розширює ІПСО на нашій території, розправляють плечі її агенти публічного впливу і вимагають безмежної свободи слова. Під іншими вивісками відновлює роботу медведчуківський медіахолдинг, який нонстоп вливає у голови телеглядачів потоки російської пропаганди.

"Росія тримає в напрузі лінію розмежування, тривають постійні провокації. Щодня є поранені і загиблі. Військовий авангард відчуває себе зрадженим з усіх сторін. Мовчати і бездіяти він точно не буде. Ситуація вимагатиме його політичного втручання", — говорить політолог.

За його словами, це далеко не усі наслідки "просто припинити війну" за сьогоднішніх обставин.

"Чи є простий вихід із ситуації. Ні, немає. Щоб не зруйнуватися зсередини, нам доведеться боротися до поразки ворога у цій війні. Щоб не страждали ми, постраждати має він. Іншого не дано", — підсумував експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Байден вирішив виводити Україну на переговори з РФ у слабкій позиції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини