Головна Новини Суспільство Війна з Росією США створили для Росії «вікно можливостей». Стримування ворога йде за рахунок втрати територій
commentss НОВИНИ Всі новини

США створили для Росії «вікно можливостей». Стримування ворога йде за рахунок втрати територій

Відсутність допомоги від США створило критичну ситуацію на фронті, про це в ефірі ТСН сказав військовий експерт Олег Жданов. За його словами, ЗСУ стримують ворога ціною втрати територій

12 квітня 2024, 19:36
Поділіться публікацією:

Якби США вчасно надали Україні допомогу, як і обіцяли, то ЗСУ вже б планували свій наступ, а не перебували в обороні. Більше того, відзначає експерт, Вашингтон створив для Кремля "вікно можливостей", коли зброя закінчується, а новий пакет допомоги ще не прийнятий і ворог цією можливістю активно користується.

США створили для Росії «вікно можливостей». Стримування ворога йде за рахунок втрати територій

Війна в Україні

Як відзначив Жданов, Сили оборони стримують натиск ворога ціною втрати територій, і на жаль, з цим зараз щось вдіяти неможливо, бо немає відповідної зброї та техніки, запаси яких вичерпані.

За словами експерта, якщо Захід перестане допомагати Україні, то Києву, на жаль, доведеться думати про те, як виторгувати у Росії найменш погані умови капітуляції. При цьому відомо, що спікер російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що мирні угоди можуть бути заключені тільки із врахуванням нових реалій на землі. При цьому він додав, що за два роки війни в Україні, у РФ в Конституції з’явилися "нові регіони".

При цьому, як вважає Жданов, країну-агресора цілком влаштовує повзучий наступ. За його словами, Росія розраховує досягти своєї мети і мотивує своїх громадян грошима йти на фронт. За ті гроші, що їм пропонують, відзначив військовий експерт, росіяни готові вбивати українців "днями і ночами".

У цьому контексті експерт підкреслив, що в Україні набагато гірше мотивують своїх військових, плюс багато українців ховаються від мобілізації ще й не вистачає гостро зброї, тому критично необхідна допомога Заходу.

При цьому Жданов попередив Захід, якщо РФ переможе в Україні, то там будуть стояти черги у військкомати і агресор піде далі – добиватися повернення НАТО на кордон 1997 року.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що речник російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що мирні угоди треба заключати, виходячи з нових реалій на землі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини