Головна Новини Суспільство Війна з Росією Співпраця з ворогом: відомо скільки справ відкрито проти колишніх поліцейських
commentss НОВИНИ Всі новини

Співпраця з ворогом: відомо скільки справ відкрито проти колишніх поліцейських

Ігор Клименко заявив, що поліцейські мали прибути в певне місце дислокації

3 червня 2022, 23:45
Поділіться публікацією:

Усіх поліцейських, які у визначений час не прибули до місць дислокації та лишилися на окупованих територіях, звільнили з роботи та не виплачують зарплату. Окрім цього, є понад 60 підозр колишнім поліцейським, які перейшли на бік ворога. Про це заявив голова Нацполіції Ігор Клименко в інтерв'ю "Українським новинам".

Співпраця з ворогом: відомо скільки справ відкрито проти колишніх поліцейських

Ігор Клименко заявив, що поліцейські мали прибути в певне місце дислокації (фото з відкритих джерел)

Правоохоронець повідомив, що в окупації перебуває незначна частина поліцейських, яких звільнили з роботи. Ігор Клименко заявив, що він підписав наказ, де йшлося, що усі поліцейські мають у визначений час прибути у місце дислокації.

"Було підписано наказ, який вимагав прибути у визначений час до місць дислокації. Працівникам із Мелітополя і Бердянська потрібно було прибути в Запоріжжя. Те саме стосувалося Херсону, районів Луганської, Харківської області. Ті, хто до цього часу в установлений термін не прибув до місць дислокації, всі були звільнені", — повідомив Ігор Клименко.

Окрім цього, голова Нацполіції  зазначив, таким працівникам перестали виплачувати зарплату. Адже серед копів, які лишилися в окупації, деякі почали працювати із загарбниками в органах окупації. Інші ж написали рапорт, що через хворих родичів та інші проблеми не можуть покинути територію, що під окупацією. Наразі за зрадниками стежить внутрішня безпека Нацполіції.

"Із загальної штатної чисельності в 130 тисяч у нас нині є понад 60 підозр колишнім поліцейським за співпрацю з ворогом", -  заявив Клименко.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські поліцейські перейшли на бік ворога в Маріуполі. Українські копи в окупованому Маріуполі пішли працювати в так звані "ДНР". Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграм-каналі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини