Спецслужби РФ розпочинають нову кампанію проти України: у ГУР розкрили подробиці

Кремль виділив на реалізацію нової масштабної кампанії проти нашої країни 15 мільйонів доларів

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України попереджають, що спецслужби Росії готують нову кампанію проти нашої країни – це чергова інформаційно-психологічна операція за понад 10 мільйонів доларів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні в Telegram-каналі ГУР Міноборони.

Українська розвідка інформує про підготовку спецслужбами держави-агресора Росії чергової ІПСО, спрямованої на дискредитацію військового керівництва нашої держави, зокрема проти української військової розвідки.

"На реалізацію нової масштабної кампанії проти України росіяни виділили 15 мільйонів доларів. Агентура російських чекістів уже отримала вказівки організувати оплачуване виготовлення та розповсюдження у медіапросторі України та західних держав відповідних матеріалів", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що йдеться про низку статей та "фільмів", у яких, зокрема, планують розкрити дані співробітників ГУР МО України, задіяних у координації бойової роботи спеціальних підрозділів Сил безпеки та оборони України.

У ГУР наголошують, що метою чергової інформаційної атаки Росії є дискредитація українських бойових спецпідрозділів, їхніх офіцерів та співробітників; блокування роботи відомств, які розробляють та виконують бойові та спеціальні завдання проти Москви; створення в Україні ще одного чинника суспільної напруги.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Путін проговорився і зробив щире зізнання у своїх злочинах: пояснення ГУР.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді росіяни зосередили в Україні та на кордоні 550 тисяч солдатів: відповідь ГУР.