Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Соромно за вас, "мамині бубочки": 24-річна військова висміяла ухилянтів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Соромно за вас, "мамині бубочки": 24-річна військова висміяла ухилянтів

Військова із Закарпаття записала для "маминих бубочок" відео із сірої зони

18 грудня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

24-річна  військова ЗСУ  із села Німецька Мокра, що на Закарпатті, жорстко звертається  до  тих, хто ухиляється від призову.

"Соромно за вас, "мамині бубочки": 24-річна військова висміяла ухилянтів

Військова висміяла ухилянтів (фото з відкритих джерел)

Дівчина-військова  оприлюднила відеоролик  з сірої зони,  де висловила своє обурення з тої причини, що місцеві  ухилянти  не поспішають на  військову  службу. Відеоролик вона оприлюднила в місцевому  Viber-каналі,  куди  "зливають" інформацію про повістки.

За словами військової,  їй соромно за  так званих ухилянтів, які  роблять все, аби не йти в армію. При цьому, вона закликає   чоловіків ставати на військовий облік, лагідно називає  їх "мамині квіточки"

"Мені так соромно за вас всіх. Ви — "мамині квіточки", ухилянти. Вам не соромно? Станьте на військовий облік. Просто так вас в окопи ніхто не відправить завтра у Бахмутський район. Чому я у свої 24 маю знаходжуся на війні, а ви, "мамині бубочки", лише думаєте про те, як би ухилитися? Капець, як мені за вас соромно. Просто ганьба", -  висловилась  24-річна представниця ЗСУ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи потрібне посилення мобілізації: пояснення ЗалужногоГоловнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відреагував на новий проєкт рекрутингу до ЗСУ, а також заявив про необхідність повернення до методів мобілізації, які працювали раніше. 

Під час презентації Державного оператора тилу Валерій Залужний дав кілька коментарів журналістам, зокрема деякі з них стосувались мобілізації в Україні. Спочатку Залужний відповів щодо рекрутингу до ЗСУ, вказавши, що його "оцінювати ще трохи зарано", а потім пояснив ситуацію з мобілізацією.
 Журналісти додатково запитали в головнокомандувача, як вплинуло рішення звільнити обласних військкомів на ефективність мобілізації. Залужний вказав, що "це були професіонали, вони знали, як це робити, а їх немає".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SS

19 грудня 2023, 00:04

Как сказал кличко воевать это не мужество, думать не нужно делай что прикажут, мужество это в живых остаться в тылу! А это уже слова свиньи кошевого из 95 квартала: А то если меня убьют, то враг будет радоваться, а так пусть грустит!))


Новини