Головна Новини Суспільство Війна з Росією Солдат РФ розстріляв велику родину з дитиною у Волновасі: з'явилися нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Солдат РФ розстріляв велику родину з дитиною у Волновасі: з'явилися нові подробиці

9 членів родини були розстріляні просто у власному будинку у Волновасі

29 жовтня 2023, 18:53 comments1234
Поділіться публікацією:

Російський окупант у Волновасі розстріляв велику сім'ю з дитиною, адже вони відмовилися віддати будинок "кадирівцям". Про це у Telegram повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. 

Солдат РФ розстріляв велику родину з дитиною у Волновасі: з'явилися нові подробиці

Розстріл родини у Волновасі (фото з відкритих джерел)

Він повідомив, що усі, хто має якісь деталі щодо злочину, повідомляти сили спротиву.

"Жорстоке вбивство в Волновасі. Російський військовий розстріляв прямо в будинку дев’ять людей. У тому числі дівчинку — ученицю 4 класу… Навіть місцева мраZота не ховає, велику родину розстріляли за відмову віддати будинок "кадирівцям", — повідомив Андрющенко.

За його словами, це найбільший та дуже гучний злочин окупантів після окупації. Відтак, його вже намагаються приховати, хоча інформація вже встигла поширитись соцмережами. 

Також він повідомив, що жорстокий злочин вже підтвердили партнери по інформаційному спротиву з Волновахи. 

 Пізніше інформацію про жорстокий злочин підтвердив омбудсмен Дмитро Лубінець.

"Ще один жахливий злочин, який вчинили росіяни у тимчасово окупованій Волновасі Донецької області. У власному будинку вони вбили 9 людей, в тому числі ученицю 4-го класу та хлопчика дошкільного віку. На тілах вбитих виявлені вогнепальні поранення", — написав Лубінець у Telegram.

За його словами, російські окупанти вбили усіх членів родини Капканець, які святкували день народження. Адже люди відмовилися віддавати власне житло "кадирівцям".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росіяни розстріляли групу українських військовополоненихУкраїнський активіст та волонтер Сергій Стерненок заявив, що російські військові розстріляли українських військовополонених на Токмацькому напрямку. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини