Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сьогодні Росія випустила 6 ракет по Україні: скільки вдалося збити ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Сьогодні Росія випустила 6 ракет по Україні: скільки вдалося збити ЗСУ

Українські бійці збили 5 із 6 ракет, які вранці Росія випустила країною

6 вересня 2022, 09:57
Поділіться публікацією:

6 вересня почалося для України масштабна повітряна тривога по всій країні. Ворожі війська випустили 6 ракет, але тільки одна з них потрапила в ціль. Інші 5 ракет вдало збили сили ППО. Також українським захисникам вдалося знищити черговий російський гелікоптер Ка-52. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив речник Командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат. 

Сьогодні Росія випустила 6 ракет по Україні: скільки вдалося збити ЗСУ

ЗСУ збили 5 із 6 ракет, які вранці Росія випустила країною (Getty Images)

У ЗСУ задоволені результатом захисту України від ворожих ракет Х-101, адже збитих 5 із 6 ракет – це досить непогана робота. До того ж Росія втратила черговий гелікоптер Ка-52.

На цей раз агресора атакував Україну з літаків Ту-95 з півночі Каспійського моря.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Україні лунала масштабна повітряна тривога. Під час якої вибухи пролунали в Кривому Розі, пізніше місцева влада розповіла, що ворог завдав удару по місту.                                                      

Читайте також на порталі "Коментарі" — перша леді України Олена Зеленська в інтерв'ю ВВС розповіла, що її образили коментарі, де люди дивуються, як її чоловік із телевізійного актора перетворився на військового лідера. Мовляв, він не міг вчинити інакше. Чи є підстави для таких висловлювань? Як змінився Зеленський із початку російського вторгнення? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Зеленський натякнув, що росіяни незабаром отримають "сюрприз" не лише на Херсонщині, де українські бійці впевнено просуваються вперед.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини