Головна Новини Суспільство Війна з Росією Склад ПММ, скупчення техніки та гаубиці: росіяни зазнали серйозних втрат на півдні України - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Склад ПММ, скупчення техніки та гаубиці: росіяни зазнали серйозних втрат на півдні України - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч оккупантам

30 червня 2022, 11:23 comments1036
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Обстановка вздовж лінії зіткнення на півдні України складна, але контрольована. Противник продовжує інженерне зміцнення своїх позицій, на які він відтіснений діями українських підрозділів. Про це повідомляє Оперативне Командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Склад ПММ, скупчення техніки та гаубиці: росіяни зазнали серйозних втрат на півдні України - подробиці

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Парними вертолітними нальотами російські Мі-8 намагалися вибити наші підрозділи із щойно відбитих населених пунктів Херсонщини. Проте успіху не мали.

"Груповий наліт гелікоптерів на північ Херсонщини був відбитий переносними зенітно-ракетним комплексом. Ворог, ухиляючись, ретирувався", — повідомляє ОК "Південь".

Минулої доби авіація ЗСУ на півдні України завдала семеро повітряних ударів штурмовиками і вертольотами по командно-спостережному пункту, кільком скупченням ворожої сили і техніки, двом складам боєприпасів уздовж лінії фронту.

Водночас, ракетно-артилерійські підрозділи виконали близько 150 вогневих завдань. Завдяки цьому ворог зазнав значних втрат, а саме:

• близько 40 окупантів;

• 2 гаубиці "Мста-Б";

• одну САУ "Мста-С";

• три одиниці броньованої та автомобільної техніки;

• польовий склад ПММ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у СБУ розповіли нові подробиці трагедії у Кременчуці. Слідчі СБУ розповіли про те, що вдалося з'ясувати про ракетний удар у Кременчуці. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, як перезапустити бізнес та економіку під час війни – яких рішень вже зачекалися від влади. Стимулювати розвиток бізнесу навіть у такий скрутний час цілком реально, але потрібні радикальні рішення влади. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що британський мільярдер планує допомогти побудувати нову "Мрію". Замість знищеного АН-225 буде створено новий сучасний транспортний літак. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Білорусь уже готується – у країні вивчають, як провести приховану мобілізацію, – Генштаб. Росія не приховує спроб втягнути білорусів у повномасштабну війну проти України. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини