Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки зароблятимуть військові на нулі. Кабмін прийняв рішення про доплати
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки зароблятимуть військові на нулі. Кабмін прийняв рішення про доплати

Уряд прийняв постанову про те, щоб військовим на нулі доплачували за їх роботу 70 000 гривень. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль

12 квітня 2024, 15:42
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів затвердив призначення доплати у розмірі 70 тисяч гривень для військовослужбовців Збройних Сил України, які здійснюють бойові дії на передовій лінії. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Скільки зароблятимуть військові на нулі. Кабмін прийняв рішення про доплати

Війна в Україні

За його словами, з метою реалізації спільної ініціативи Верховної Ради та уряду якраз і було прийнято рішення про встановлення доплати у розмірі 70 тисяч гривень для військовослужбовців та поліцейських, які здійснюють бойові завдання на передовій лінії.

Відомо, що ця одноразова винагорода буде нараховуватися за кожні 30 днів виконання таких завдань.

Окрім того, нардеп Олексій Гончаренко, відзначив, що військові, які знаходяться на передовій, крім зарплати в розмірі 20-25 тисяч гривень і бойових доплат в 100 тисяч гривень, також матимуть право на додаткову доплату у розмірі 70 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки підтримав відповідну постанову про збільшення доплат та закликав розробити та внести на розгляд парламенту законопроекти для удосконалення механізмів ротації військовослужбовців.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що військові були невдоволені виключенням із законопроєкту мотиваційного пакету. Зокрема, мова йшла і про доплату у розмірі 70 000 гривень, а також встановлення фіксованої плати за знищену ворожу техніку. Військові відзначили, що справа навіть не у грошах, а у ставленні держави до них і того, що вони роблять для захисту країни. При цьому вони відзначали, що у разі відсутності коштів у бюджеті, можна було б наприклад, видавати їм земельні паї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини