Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки працівників ТЦК брали участь у бойових діях: повідомили шокуючі дані (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки працівників ТЦК брали участь у бойових діях: повідомили шокуючі дані (ФОТО)

Кількість військовослужбовців ТЦК, які є учасниками бойових дій, до їх загальної чисельності складає 46,2%

24 березня 2024, 19:55 comments3965
Поділіться публікацією:

Менше половини військових, які є працівниками  ТЦК, брали участь у бойових діях. Про це  інформує народний  депутат з фракції "Слуга народу" Галина Третьякова, оприлюднивши офіційно  відповідь на депутатський  запит  начальника Генштабу ЗСУ, генерал-майора Анатолія Баргилевича.

Скільки працівників ТЦК брали участь у бойових діях: повідомили шокуючі дані (ФОТО)

Менше половини працівників ТЦК є учасниками бойових дій (фото з відкритих джерел)

За офіційними даними ЗСУ,  тільки  46,2% від загальної кількості військовослужбовців Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки є учасниками бойових дій.

Галина Третьякова ще  оприлюднює  інформацію про кількість військових пенсіонерів віком до 60 років, які повернулись на військову службу після  введення воєнного стану. Таких військових в нашій країні тільки  5 410.

"Щойно Веніславський Федір звинуватив мене, що начебто я розповсюджую фейки про військових пенсіонерів, яких у віці ДО 60 років більше 200 000. Ось доказ, що ніяких фейків нема. Середній вік військових пенсіонерів 45-47 років. З них лише 5410 – в ЗСУ", — стверджує  народний депутат.

Інші військові пенсіонери продовжують отримувати  пенсію за вислугу років відповідно до закону.

Скільки працівників ТЦК брали участь у бойових діях: повідомили шокуючі дані (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про  мобілізацію людей з інвалідністю. У президента Зеленського пообіцяли дати остаточну відповідь. Таку заяву зробив керівник президентської фракції Давид Арахамія Рада наступного тижня почне розглядати ключові поправки до нового законопроєкту про мобілізацію. Зокрема у Раді обіцяють, що питання відстрочки для осіб, що доглядають за особами з інвалідністю, а також щодо аспірантів буде врегульовано. Політик закликав, що не треба розганяти "зраду" щодо головних дискусійних поправок законопроєкту.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Михайло

28 березня 2024, 19:16

Приведите призывной возраст в порядок - 18-50 лет, как во всех странах

Партия 5.10

25 березня 2024, 17:56

Что это за пенсионер в 45-47 лет ? Ранее 60 лет вообще не должно быть пенсионеров, если без руки, ноги или головы, то тогда инвалид, но точно не пенисонер ! А то развелись этих дерьмо пенсов - мусора поганые, вояки тыловые, депутаты, судьи, прокуроры, так никакого бюджета никогда не хватит !

Зеленский президент

25 березня 2024, 14:08

Главное, что бы вийськовослужбовцы ТЦК выполняли или даже перевыполняли мобилизационный план украинцив у Збрйные Силы!

Ігор

24 березня 2024, 20:21

Та вони хитрі, як і всі силовики - побували в АТО по 2 місяці, і тепер всі учасники бойових дій - пільговики. Та ще і у тихих регионах і подалі від лінії зіткнення. І яка різниця, як називається пільгова пенсія? І чому вони впевненні, що у разі окупації, нічого не втратять? Як сталось, що ті, хто харчується Україною, не зацікавлені в її захисті? В усіх країнах, саме заможні у перших рядах захисту. Білогвардійці взагалі мали цілі армії з офіцерів. А наше програшне командування тримається подалі, за спинами черні.


Новини