Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки окупантів рф на Херсонщині можуть потрапити в оточення ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки окупантів рф на Херсонщині можуть потрапити в оточення ЗСУ

Російське угруповання на Херсонщині може опинитись в оточенні ЗСУ

27 липня 2022, 20:13
Поділіться публікацією:

Російське військове угрупування, що знаходиться на правому березі Дніпра може потрапити в оточення ЗСУ. За різними підрахунками там може бути від 10 до 15 тисяч російських загарбників. Про це заявив полковник запасу, радник керівника Донецької ОДА часів Тарути, Роман Світан в інтерв'ю Наталі Мосейчук.

Скільки окупантів рф на Херсонщині можуть потрапити в оточення ЗСУ

Окупанти рф можуть потрапити в оточення ЗСУ на Херсонщині (фото з відкритих джерел)

Військовий, який пройшов через російський полон у 2014 році, Роман Світан повідомив, що там перебуває до 15 тисяч  російських загарбників. А без підтримки ці військові просто приречені.

"Це багато, але без боєкомплекту, ремонту машин і резерву — це угруповання приречене", — сказав полковник запасу. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що скільки окупантів знищили ЗСУ за весь час війни. У Генеральному штабі Збройних сил України оновили дані про втрати армії окупантів на 26 липня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу Збройних сил України. За даними  та підрахунками Генштабу ЗСУ, загальні бойові втрати противника з 24 лютого по 26 липня орієнтовно склали: особового складу – близько 39870 (170) осіб ліквідовано, танків ‒ 1737 (7) од., бойових броньованих машин – 3959 (9) од., артилерійських систем – 880 (4) од., РСЗВ – 258 (1) од., засоби ППО – 117 (1) од., літаків – 222 (0) од., вертольотів – 189 (1) од., БПЛА оперативно-тактичного рівня – 722 ( 3), крилаті ракети – 174 (0), кораблі/катери — 15 (0) од., автомобільної техніки та автоцистерн – 2835 (3) од., спеціальна техніка — 75 (2). Зазначається, що найбільших втрат російські загарбники зазнали на Бахмутському напрямку. Але в самій рф ніяких цифр про свої втрати не публікують.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини